Джинси кльош – супертренд: як і з чим їх носити, щоб виглядати стильно навесні-2023 (фото)

Читать на русском
Автор
11571
Джинси – атрибут гардеробу будь-якої модниці
Джинси – атрибут гардеробу будь-якої модниці. Фото Freepik

З розкльошеними джинсами можна створити чудові образи на будь-яку погоду

У весняному гардеробі джинси є обов’язковим елементом. Одна з трендових моделей цього сезону – кльош. Такий фасон підійде багатьом типам фігури, роблячи її крихкішою, і допоможе створити стильний образ із "смачним" силуетом.

Кльош повернулися в моду ще минулого сезону і не втрачають своєї популярності. Навесні такі джинси легко комбінувати як з верхнім одягом, починаючи від пальта та закінчуючи піджаком, так і тонкими джемперами й сорочками. Як і з чим носити джинси, докладно розповідає українська стилістка Інна (stylist.inna) у Instagram.

За словами стилістки, кльош — гарні силуетні штани, які роблять образ цікавішим. Врахуйте важливу стилістичну пораду: моделі, що обтягують, у яких кльош починається від коліна, трохи будуть приземляти, тому такі фасони краще носити з підборами, платформою або гострим носком, а верх — об’ємний, щоб створити контраст.

Навесні 2023 року джинси кльош гармоніюватимуть з пальтом, тренчем, косухою, дублянкою або піджаком. У теплішу погоду можна носити їх у поєднанні зі светрами, кардиганами, кофтами і сорочками. Якщо зріст дозволяє, то сміливо надягайте взуття на низькому ходу. Більше ж витягнутий силует дадуть підбори.

Образи з джинсами
Чудові образи на теплу весняну погоду
Образи з джинсами
Піджак та джинси — гарний дует
Образи з джинсами
Можна створити багатошаровий образ
Образи з джинсами
Розкльошені джинси знову в моді
Образи з джинсами
Підійдуть до будь-якого верхнього одягу
Образи з джинсами
Світлі чи темні – вибирати вам
Образи з джинсами
Кльош гарні як із підборами, так і без
Образи з джинсами
Укорочені дублянки та куртки теж шикарно виглядають з цим фасоном

Раніше "Телеграф" розповідав про те, які ще фасони джинсів є актуальними навесні 2023 року. Є багато стильних варіантів, що прикрасять будь-які жіночі форми.