Що носити у 2023 році: добірка найяскравіших та найактуальніших трендів (фото)

Читать на русском
Автор
96686
Модні напрямки та тренди 2023 року
Модні напрямки та тренди 2023 року. Фото pexels.com

Стилі, які зроблять ваш гардероб цікавим та трендовим

Крім актуальних та популярних трендів одягу, у модній сфері є таке поняття, як напрямок у моді. По факту, це те саме, що й тренд, але лише глобальніше. І, судячи з модних показів іменитих брендів, ці напрямки виявилися настільки полярними, що кожна модниця зможе знайти свій стиль.

Як зазначає стиліст під ніком watchingukraine в Інстаграм, є як мінімум 4 напрямки, які будуть актуальними протягом 2023 року. Не бійтеся експериментувати і обов’язково пробуйте щось нове.

Модні напрямки та тренди 2023 року

  • Готика

Напрямки, які на Тижні Моди показали David Koma, Versace, Dolce & Gabbana, та багато інших дизайнерів, але більшість помітила його тільки з виходом серіалу "Венздей". Готичний стиль — це про чорний колір, портупеї, корсети, шкіру, максі довжину.

Модні напрямки та тренди 2023 року — готика
  • Футуризм

Не варто побоюватися цього напряму. Сучасні інтерпретації цього напряму доводять, що експериментувати є де, і це дуже круто і стильно зараз виглядає. Той же капор, який ми носимо разом з окулярами та маскою – це вже стильний футуризм

Модні напрямки та тренди 2023 року — футуризм
  • Гострі миси у взутті

У модному циклі змінюються лише актуальність мису, і якщо торік ми мали квадратний, то тепер буде гострий. Одним з перших про це заявили Versace, показавши свої популярні медузки з гострим мисом. Також актуальність гострого мису проявляється у поєднанні його з чимось протилежним, чи, інакше кажучи, об’ємним.

Модні напрямки та тренди 2023 року — Гострі миси у взутті
  • Естетика rom-com "нульових"

Цей напрямок – це ультрасексуальна естетика та любов до блиску та блискіток, які демонстрували такі знаменитості, як Брітні Спірс чи Spice Girls наприкінці 1990-х. А щоб не виглядати так, ніби ви справді з 2000-х, не забувайте додавати актуальності вашій цибулі – низька талія, але не скінні, кітен-хіл, а не каблук 9 см і вище, і т.д.

Модні напрямки та тренди 2023 року — Естетика rom-com "нульових"

Раніше "Телеграф" писав, як стильно поєднувати різні матеріали в одному образі. Вибір вдалого поєднання матеріалів в образі – один із основних стильових прийомів.