Знай наших: відома співачка Tems красувалася на "Оскарі 2023" у сукні українського бренду (фото)

Читать на русском
Автор
1185
Tems у сукні від Lever Couture Новина оновлена 14 березня 2023, 12:06
Tems у сукні від Lever Couture. Фото gettyimages

Дівчина вибрала неймовірно ніжне вбрання білого кольору

Вночі з 12 на 13 березня в Лос-Анджелесі завершилася 95-а церемонія вручення нагород премії Американської академії "Оскар 2023", головним тріумфатором якої став фільм "Все, скрізь і всюди". Однак зараз поговорімо не про кіно, а про моду, до чого українську.

Нігерійська співачка та хіп-хоп виконавиця Tems з’явилася на червоній доріжці у гарному вбранні українського бренду Lever Couture (дизайнер Леся Верлінг’єрі). Артистка обрала білу повітряну сукню з колекції Leleka, яка дуже ефектно виглядала на темношкірій співачці.

Співачка Tems на Оскарі 2023
Співачка Tems на Оскарі 2023. Фото: gettyimages
Співачка Tems на Оскарі 2023
Співачка Tems на Оскарі 2023
Співачка Tems на Оскарі 2023
Співачка Tems на Оскарі 2023

Варто відзначити, що бренд Lever Couture є досить популярним серед американських зірок. Судячи з Інстаграм дизайнера сукню з тієї ж колекції Leleka, тільки в рожевому кольорі, обрала для сімейної фотосесії епатажна Cardi B.

Також в одній із суконь бренду красувалася оскароносна Леді Гага та тріумфаторка 2023 року Мішель Йео, яка отримала статуетку за найкращу головну жіночу роль.

Не залишили без уваги бренд і Гвен Стефані, Меган Фокс і Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, що раніше у сукні від українського дизайнера Івана Фролова на своєму концерті запалювала американська попдіва Бейонсе. Артистка вибрала яскраво-рожеву сукню з однієї з колекцій бренду FROLOV.