Тварини, квіти і не тільки: найтрендовіші принти на весну та літо 2023 року (фото)

Читать на русском
Автор
10886
Трендові принти весна-літо 2023
Трендові принти весна-літо 2023. Фото pexels.com

Звертайте увагу на речі саме таких кольорів, якщо хочете бути у центрі уваги

Крім тенденцій та трендів 2023 року в одязі кожна модниця має також знати, які принти та кольори цих речей зараз у моді. Це потрібно для того, щоб уникнути ситуацій, коли неактуальний принт або колір геть зіпсував весь образ.

Про п’ять найтрендовіших принтів розповіли в модному блозі textile.contact в Інстаграм. Серед найпопулярніших: квіти, клітина та безсмертний тваринний принт.

Трендові принти весна-літо 2023

  • Квітковий

Квіткові принти навесні зовсім не банально, навпаки влучно. Саме навесні концентрація флористичних візерунків значно збільшується, а руки мимоволі тягнуться до одягу, прикрашеного квітами.

Трендові принти весна-літо 2023
  • Тваринний

Незалежно від року та сезону анімалістичні принти завжди в моді. На зміну хижому тигровому прийшов зміїний – такий самий дикий і сексуальний, але стриманіше. Актуальним варіантом на весну та літо будуть речі зі шкіри, що імітують зміїний та легкий одяг із малюнком під змію.

Трендові принти весна-літо 2023
  • Клітина

Речі у клітку – безсмертний тренд та вічна класика. Один простий візерунок відкриває безліч нових можливостей. Незалежно від виду, забарвлення, матеріалу та фасону одягу, клітинку можна носити завжди та всюди.

Трендові принти весна-літо 2023
  • Горох

Цього сезону горох з’явився в колекціях брендів переважно в нейтральній або класичній гамі кольорів. Дизайнери експериментували з розміром крапок, але здебільшого робили ставку на витончені невеликі горошини.

Трендові принти весна-літо 2023
  • Смужка

Дизайнери пропонують цікаві види смужок – вони відрізняються за товщиною та кольором, вертикальні та горизонтальні. Особливо популярні в яскравих кольорах, наче роблячи акцент на фразі "чим сміливіше, тим краще".

Трендові принти весна-літо 2023

Раніше "Телеграф" розповідав про актуальні варіанти верхнього одягу весни 2023 року. Список трендів різноманітний не лише пальто та тренчами.