Топ-3 актуальних фасони футболки: без цих речей не обійдеться жоден гардероб (фото)

Читать на русском
Автор
16231
Якою має бути базова футболка?
Якою має бути базова футболка?. Фото Freepik

Для створення весняних образів знадобиться пара-трійка трендових футболок

Весняне сонце пригріватиме все більше, а отже потрібно подбати про речі для образів у теплішу погоду. У базовому весняному гардеробі має бути не лише верхній одяг, джинси, спідниця та сукня, а й кілька виробів-топів. Ідеальний варіант – футболка актуального крою.

Які футболки в моді в 2023 році та який фасон вибрати як базовий? Докладніше про це йдеться в блозі про стиль disty_list в Instagram.

Футболка – універсальний предмет гардеробу, який поєднується із штанами, джинсами, спідницями, шортами та навіть сукнями. У холодну пору року ви можете надягти верхній шар — шкіряну куртку або піджак, а в тепліші дні носити з сорочкою або без.

Якщо говорити про базовий крій футболки, то виріб повинен бути виконаний з щільної тканини і тримати форму. Яскраві принти краще не вибирати, інакше можливості для комбінаторики речей знижуються.

Стилістка пропонує звернути увагу на три актуальні фасони футболки у 2023 році:

  • Базові однотонні футболки в різних кольорах та посадках від приталених до оверсайзу.
  • Футболки з акцентними мисами. Якщо хочете із зображенням логотипу, то звертайте увагу на мінімалістичні та маленькі варіанти.
  • Короткі й приталені футболки в естетиці нульових, яка зараз на піку тенденцій.
Базові футболки
Базова однотонна футболка — маст хев
Футболки з написами
Якщо напис, то лаконічний
Укорочені футболки
Укорочені футболки теж у моді

Раніше "Телеграф" розповідав, які спідниці у трендах навесні 2023 року. Стилісти рекомендують придивитися до п’яти фасонів. А також ми писали про наймодніше взуття сезону, включаючи лофери та балетки.