З чим носити краватку: ідеї образів з найактуальнішим аксесуаром 2023 року (фото)

Читать на русском
Автор
606
На прикладі Белли Хадід краватка додає акценту до ділових луків
На прикладі Белли Хадід краватка додає акценту до ділових луків. Фото instagram.com/imaxtree

Серед модельєрів стрімко зросла актуальність до аксесуара, характерного для ділового гардероба

Як ніколи став популярним у цьому році офісний стиль. На подіумах і streetstyle від Нью-Йорка до Парижа — ми його бачили всюди. Тож неможливо було не помітити, що стрімко зросла актуальність ще одного аксесуару, характерного для ділового гардероба, — краватки.

Його можна було побачити на знаменитостях та в колекціях світових брендів, серед яких Valentino, Christian Dior і Dolce&Gabbana, пише ELLE Ukraine. "Телеграф" пропонує нашим читачкам розглянути, як носити краватку у 2023 році.

Знакова деталь на останньому показі — "зім’ята" краватка. Вона додає образу розслабленості, якого іноді не вистачає в діловому стилі. Носити її краще у комбінації "білий верх — чорний низ", так і з повсякденним вбранням, наприклад, зі світлими джинсами.

дівчина в краватці

Для створення більш жіночного ділового образу можна поєднати краватку зі шкіряною спідницею з флористичними візерунками. Варто зазначити, що квіти — ще один актуальний тренд сезону. Також трендовою є і така річ, як рукавиці — про них дизайнери не забувають з настанням весни.

дівчина в краватці
дівчина в краватці
дівчина в краватці
дівчина в краватці
краватка на дівчині
краватка на дівчині
белла хадід
краватка на дівчині

Раніше відомий дизайнер Андре Тан розповів, які фасони білої сорочки актуальні у 2023 році. Всього їх сім.