Мінімалізм актуальний завжди: шість речей, без яких неможливо уявити цей стиль (фото)

Читать на русском
Автор
7310
Бути стильною можна без зайвих деталей
Бути стильною можна без зайвих деталей. Фото Freepik

Для весни образи у стилі мінімалізм теж підійдуть

Мінімалізм – один із улюблених модницями стиль одягу, який актуальний у будь-яку пору року. Головними його характеристиками є лаконічність та відсутність зайвих деталей. Мінімалістичний гардероб навесні 2023 року допоможе вам створити безліч стильних образів.

Стилісти радять включити до капсули як мінімум шість речей, щоб формувати аутфіти у стилі мінімалізм. Про це йдеться в блозі mode.vise в Instagram.

За словами стилістки, мінімалізм у сучасному прочитанні точно не назвеш нудним. Різноманітні цікаві форми, нейтральні тони, а також мінімальна наявність принта або його повна відсутність: головні вказівники для модниць.

Дизайнери модних будинків дедалі частіше роблять ставку саме на мінімалізм у своїх колекціях, стверджується у блозі. Стилістка рекомендує шукати натхнення в таких брендів: Row, Jil Sander, Tove, Loulou Studio.

Які речі мають бути в гардеробі у стилі мінімалізм:

  • Пряма спідниця та сукня довжини максі.
  • Блейзер (жакет) прямого, оверсайз крою, напівприталений.
  • Біла сорочка.
  • Шкіряні штани.
  • Джинси прямого, вільного крою.
Образи у стилі мінімалізм
Образи у стилі мінімалізм
Образи у стилі мінімалізм
Образи у стилі мінімалізм
Образи у стилі мінімалізм
Образи у стилі мінімалізм
Образи у стилі мінімалізм

Раніше "Телеграф" розповідав, які піджаки є актуальними навесні 2023 року. Без цього елемента гардеробу вам буде складно обійтись у теплу погоду. А ще ми писали про найтрендовіші сукні сезону. Сучасна мода вразить різноманітністю!