Майстер манікюру назвала три "найпотворніші" дизайни, від яких потрібно відмовитися раз і назавжди (фото, відео)

Читать на русском
Автор
18733
На жаль, качині нігті знову стали трендом
На жаль, качині нігті знову стали трендом. Фото instagram.com

"Качині нігті" отримали назву через свою форму

З настанням весняного тепла багатьом часто хочеться неординарних змін у зовнішності, зокрема модниці виступають лише "за" експерименти з манікюром. Проте не всі вони можуть бути вдалими. Крім того, є такі актуальні тренди манікюру, від яких нудить навіть досвідчених майстрів нейл-арту.

Так, майстер манікюру та TikTok-блогер Nails by Крістен заявила, що вона зовсім не в захваті від глибокого френча, нігтів у формі губної помади та "качиних нігтів". Експерт опублікувала в мережі короткий ролик, в якому показала три "найпотворніші", за її словами, дизайни нігтів.

"Ці нігті — не те", — підписала відео майстер. Саме дизайн "качиних нігтів" Крістен назвала "таким потворним".

@nailsbykristenofficial These nails are NOT it 🙅🏻‍♀️🚫 #nailtrends #cheugynails #nailsihate #lipsticknails #ducknails #thickfrenchnails #frenchnails #frenchnailstyle #cheugy #fyp #viral #screammovie ♬ dead man walking - favsoundds

Глибокий френч

Глибокий френч

Нігті у формі губної помади

Нігті у формі губної помади

"Качині нігті"

Качині нігті манікюр

Цього року у трендах модного манікюру знаходиться квітковий дизайн. І якщо деякі частіше експериментують з нейл-артом, наприклад, малюють оригінальний черепаховий принт або в стилі Disney, то любительки класики прикрашають свої нігтики ромашками і роблять свої образи ще милішими.

Раніше "Телеграф" писав про весняні тренди манікюру у 2023 році. У категорії "теплого нейл-арту" — бузковий, томатно-червоний та фісташковий кольори.