Занижена талія, прозорі тканини та несподівані яскраві відтінки: модні тренди, які будуть скрізь у 2023 році (фото)

Читать на русском
Автор
14173
Модні тренди 2023 року
Модні тренди 2023 року. Фото pexels.com

Настав час поговорити про модні тенденції нового сезону.

На щастя, індустрія моди завжди на крок попереду, тому прогнозує тренди весни/літа 2023 заздалегідь, щоб кожна модниця встигла підготуватися та наповнити свою шафу стильним одягом. Які ж модні тенденції в сезоні весна-літо 2023 ?

Торішня одержимість усіма речами кольору фуксії поступилася місцем більш м’якому, пастельному відтінку рожевого, а чорний і кобальтово-синій стануть несподіваними яскравими відтінками сезону, пише glamourmagazine. А занижена талія і прозорі тканини сподобаються тим, хто шукає щось трохи сексуальне, тоді як "новаторські" квіткові принти для весни отримають яскраве тривимірне оновлення.

Тренди 2023 року:

Занижена талія — офіційно "талія дев’яностих" знову в моді. Причому обробці з низькою посадкою зазнало все: від джинсів до костюмів, від шортів до вечірніх спідниць.

Тренди 2023 року
Фото: Getty Images

Об’ємні квіти — квіткова тенденція набула набагато більш тривимірної ролі.

Тренди 2023 року
Фото: Getty Images

Прозорі тканини — від накладок на сукню, що додають драматизму поверх простої вечірньої комбінації, до більш ризикованих речей, що оголюють спідню білизну, — це дуже сексуальний спосіб нашарувати і додати інтриги в образ.

Тренди 2023 року
Фото: Getty Images

Синій колір — фуксія, безперечно, була кольором 2022 року, але для сезону весна-літо 23 цей відтінок відходить на другий план, оскільки центральне місце займає пронизливий синій відтінок.

Тренди 2023 року
Фото: Getty Images

Чорний колір — неймовірний відтінок, який домінуватиме у весняно-літньому сезоні.

Тренди 2023 року
Фото: Getty Images

Ніжно-рожеві кольори — відійдіть убік від фуксії, адже є новий, більш трендовий відтінок. Цього сезону переважає м’якший, пастельніший відтінок рожевого кольору цукрової вати.

Тренди 2023 року
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що буде у топі трендів улітку 2023 року. Деякі речі можна додати до гардероба вже зараз.