Як носити джинсові шорти у місті: 12 модних знахідок цього літа(фото)

Читать на русском
Автор
560
Шорти – обов’язковий атрибут літнього гардеробу
Шорти – обов’язковий атрибут літнього гардеробу. Фото Freepik

З шортами можна скласти безліч стильних аутфітів, якщо підібрати актуальний фасон

Джинсові шорти — річ, яку варто включити у ваш літній гардероб. Не варто думати, що в них можна ходити тільки пляжем. За вмілої стилізації цей атрибут відмінно впишеться в міські аутфіти.

Які джинсові шорти актуальні в 2023 році та як вписати цю річ у стильний літній образ для міста, розповідає блог про стиль modeis.me в Instagram.

Джинсові шорти підійдуть і для літа у місті, а не лише відпустки. Просто враховуйте деякі нюанси та правила при складанні вашого образу: більш закритий верх, правильна довжина шортів і форма взуття, яка не буде вкорочувати ноги. Зазначається, що актуальним є денім з відбілюванням або без. До того ж, бренди пропонують цього сезону безліч красивих варіантів.

Якщо не хочете ризикувати, то стилісти дають корисну пораду: поєднуйте джинсові шорти з оверсайз-жакетом і взуттям на низькому ходу. А для складніших стилізацій рекомендується вибирати подовжені бермуди разом із високими чоботями.

12 модних джинсових шортів на літо 2023

Модні шорти 2023
Джинсові шорти мають бути в літньому гардеробі
Модні шорти 2023
Актуальні фасони різної довжини
Модні шорти 2023
Сорочка та шорти — ідеальний дует

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати правильний фасон футболки, щоб він не розширював плечі та не збільшував зону живота. А ще ми писали, які джинси підходять власницям пишних форм, не всі фасони здатні подати таку фігуру правильно.