З золотими деталями, стразами і паєтками: названо актуальні тренди літніх купальників 2023 (фото)

Читать на русском
Автор
12685
Злитий купальник може стати вашим улюбленим літнім топом
Злитий купальник може стати вашим улюбленим літнім топом. Фото freepik.com

У моді зараз віддають перевагу комфорту

Неможливо не радіти тому, що цього року актуальним є тренд на комфортні купальники. У зручних моделях, якщо правильно їх підібрати, ви будете відчувати себе дуже впевнено.

Головним героєм літа 2023 став купальник австралійського бренда Chrostopher Esber із золотими деталями, пишуть у блозі про моду MODEISME. Схожі моделі вже представлені як у масмаркету, так і в люксовому сегменті. Другий рік поспіль блискучі бікіні OSEREE потрапляють у вішлісти всіх модниць, і зараз, окрім моделей із мерехтливої тканини, є також варіанти зі стразами або паєтками.

Навіть якщо ви не плануєте відпустку, пам’ятайте, що трендовий злитий купальник завжди може стати вашим улюбленим літнім топом.

купальник з золотими вставками
купальник з вирізами
зелений купальник
закритий купальник
купальник роздільний
купальник на дівчатах
купальник на дівчатах
купальник на дівчатах

Раніше експерти розповіли про трендові прикраси 2023 року — перли. Дізнайтесь, як їх грамотно стилізувати з повсякденними образами, щоб було стильно і сучасно.

"Телеграф" розповідав про найневдаліші покупки 2023 року — саме вони гарантовано можуть зіпсувати будь-який сучасний образ. Також ми писали, які джинси у моді цього літа та як їх обирати в залежності від фігури.