Маст-хев літнього гардероба: трендові шорти, які мають бути у кожної модниці цього року (фото)

Читать на русском
Автор
16576
Шорти — найходовіший літній одяг
Шорти — найходовіший літній одяг. Фото pexels.com

Варіантів дуже багато — вибирайте те, що вам до вподоби

Літо вже не за горами, та й останні дні весни 2023 року балують нас теплом і гарною погодою, тому настав час діставати зі своєї шафи легкі літні речі, в яких на вулиці буде не так спекотно. І один із беззастережних маст-хевів літнього гардероба – це звичайно шорти.

Регулюючи довжину, вибір тканини та кольору, можна підібрати шорти практично для будь-якого стилю, потреб та обставин, пише стиліст Яна Платонова у своєму модному блозі в Інстаграм. Також модний експерт створила невелику добірку різних образів із шортами, які підійдуть як на кожен день, у дорогу, для відпочинку та навіть для ділових зустрічей.

Варто відзначити, що в 2023 році в моді більш розслаблені та вільні моделі шортів. Стиліст також рекомендує забути про фасони, які демонструють або майже демонструють оголені сідниці, особливо коли ви гуляєте містом. Це звичайно особиста справа кожного, і можна носити все, що душі завгодно, але не забувайте про доречність, етикет і гігієну.

Які шорти будуть актуальні влітку 2023 року: добірка стильних образів

Шорти на літо 2023
Стильні шорти на літо 2023
Актуальні шорти на літо 2023
Модні шорти на літо 2023
Трендові шорти на літо 2023
Шорти на літо
стильні шорти
модні шорти 2023
шорти тренди 2023

Раніше "Телеграф" розповідав про наймодніші відтінки літа 2023 року. За допомогою кольору ваш образ буде ще стильнішим і актуальнішим.