Жінкам після 45 років слід уникати таких фарбувань: три відтінки, які здатні зістарити (фото)

Читать на русском
Автор
26960
Ці кольори підкреслюють старість
Ці кольори підкреслюють старість. Фото pexels.com

Ці кольори більше пасують юним дівчатам

На жаль, але з віком деякі експерименти із зовнішністю варто припинити. Наприклад, до зміни кольору волосся варто підходити дуже обережно, щоб не додати собі зайвих років.

Стилісти зазначають, що неправильно підібраний відтінок волосся може легко накинути кілька років і наголосити на вікових змінах на обличчі, пише Ukr.Media. Розповідаємо про три такі кольори.

З червоним відтінком

Жінкам 45+ краще відмовитися від яскравих фарб із червоним відтінком. Такий колір волосся тільки підкреслить зморшки та дрібні капіляри на шкірі, а також зроблять обличчя візуально втомленим. Зверніть увагу на мідні і золотисті тони.

Який колір волосся старить – червоний

Колір крила ворона

Навіть якщо ви все життя фарбувалися у вугільні відтінки, у віці 45+ краще перейти на м’якіший колір. Це можуть бути шоколадні відтінки або колір дубової кори.

Який колір волосся старить – вугільний

Попелястий блонд

Такий відтінок сильно додає віку, оскільки він виглядає не так сріблястим, як сивим. І плюс до всього привертає увагу до недоліків обличчя. Краще замінити його пшеничним, карамельним та персиковим відтінком.

Який колір волосся старить — попелястий

Раніше ми розповідали, які стрижки стали супер-трендами у сезоні 2023-24. Пропонуємо вам відразу сім варіантів на різну довжину волосся : у цьому списку кожна знайде собі щось до смаку.