Як стильно носити спідниці цього літа: ідеї для образів, які надихають (фото)

Читать на русском
Автор
15030
Спідниця - обов'язкова річ літнього гардероба
Спідниця - обов'язкова річ літнього гардероба. Фото freepik.com

Цього сезону дизайнери представили фасони, які підійдуть кожній

Спідниці приваблюють не лише стилістів та дизайнерів, а й усіх модниць, які цінують комфорт, універсальність та жіночність. Вони стали предметом особливої уваги та незамінним елементом літнього гардероба для всіх дам, які не можуть уявити свої образи без гарної спідниці.

У 2023 році спідниці приємно вражають своїм широким вибором. У цьому сезоні кожна дівчина зможе знайти ідеальну спідницю для себе серед безлічі запропонованих дизайнерами варіантів. В асортименті є спідниці зі шкіри та джинсової тканини, саме такі матеріали нададуть вам стильного вигляду.

Персональний стиліст Яна Платонова поділилась добіркою стильних ідей образів зі спідницями на літо. Вона може надихнути на нові перевтілення. Нагадаємо, що цього сезону спідниці максі, міді і міні активно користуються популярністю, причому кожна з них має свій унікальний стиль.

спідниця чорна біла
спідниця бежева довга
спідниця червона зелена
спідниця міні
спідниця чорна
спідниця біла максі
спідниця біла максі
спідниця джинсова денім
спідниця довга синя

Раніше "Телеграф" писав, що без суконь не обходиться жодне літо, і це не виключення. Персональний стиліст Ната Москаленко розповіла, які сукні цього спекотного сезону обирати в гардероб.