Поза часом та модою: найстильніші короткі стрижки для чоловіків 2023 (фото)

Читать на русском
Автор
25037
Коротке волосся — гарний варіант для чоловіків
Коротке волосся — гарний варіант для чоловіків. Фото pexels.com

Найпростіший спосіб підвищити самооцінку — вибрати відповідну зачіску

Хоча багато хто спокушається довгим волоссям, короткі стрижки, як і раніше, обов’язкові для більшості чоловіків. Що може бути приємнішим, ніж свіжий, чистий, елегантний і, перш за все, простий у догляді вигляд? Тим більше, що на сьогодні існує тисяча і один спосіб носити коротке волосся.

Ці стрижки не тільки додадуть вашим "гривам" більшого обсягу, але й дадуть вам більше контролю, коли справа доходить до догляду за волоссям. У той час як довге волосся більш схильне до пошкоджень, січених кінців, сплутування і сухості, і щодня вимагають набагато більшого догляду, короткі варіанти менш вибагливі.

Ми зібрали для вас найпопулярніші стилі коротких стрижок та зачісок 2023 року. У цій вибірці ви знайдете натхнення для своєї майбутньої зачіски. Тут варіанти і щоб підкреслити короткі сторони, підрізи, виголені волосся, вицвітання, шари та багато іншого.

Зазначимо, що класичні короткі зачіски, як правило, прості. Однак і їм можна додати більше витонченості, додавши вицвітання або вирізи, щоб надати зачісці більше характеру та чарівності.

Короткі стрижки для чоловіків 2023 року: ідеї

чоловіча стрижка для підлітків
чоловіча стрижка коротке волосся
чоловіча стрижка малет
чоловіча стрижка на лагідне волосся
чоловіча стрижка коротка 2023
чоловіча стрижка коротка
чоловіча стрижка 2023
чоловіча стрижка
Коротка чоловіча стрижка 2023
Коротка чоловіча стрижка
Короткі чоловічі стрижки 2023
Короткі чоловічі стрижки
Короткі зачіски
Короткі стрижки для чоловіків
Короткі стрижки для чоловіків 2023

Раніше ми розповідали, які стрижки стали супер-трендами у сезоні 2023-24. Пропонуємо вам відразу сім варіантів на різну довжину волосся : у цьому списку кожна знайде собі щось до смаку.