Обов’язкова річ цього літа: топ-4 стильні сукні, в яких будь-яка жінка буде неперевершеною (фото)

Читать на русском
Автор
4743
Шовкова сукня – маст-хев літнього гардеробу
Шовкова сукня – маст-хев літнього гардеробу. Фото Getty Images

Сатинові сукні вже давно перейшли в розділ бази, тож влітку без них не обійтися

Неможливо уявити літній гардероб без струменевих суконь. Відмінний варіант, який актуальний поза трендами, вироби з шовку, атласу й сатину. Така річ дивовижно впишеться в образи влітку і зробить королевою будь-яку жінку.

Модницям варто звернути на чотири "легкі" літні сукні на день і ніч. Про це розповідає блог про моду mode.vise у Instagram.

Стилісти відзначають, що вже багато років сукня в білизняному стилі є основним предметом гардеробу ікон моди, знаменитостей та інстаграм-інфлюенсерів. Легка сукня з атласу або шовку просто must have спекотного літа і цього року.

Вибирайте фасон, який підкреслить вашу фігуру, яскравий колір або нюдовий відтінок — справа смаку. У топ-4 актуальні сатинові сукні цього літа: міні, міді або максі, а також сукня в білизняному стилі. Носити таку річ можна окремо або поєднувати із блейзерами, сорочками й іншими топами. Така сукня однаково чудово виглядає як з підборами, так і з лаконічними кедами.

Образи з шовковими сукнями
Максі — тренд цього літа
Образи з шовковими сукнями
Міні покаже красу ваших ніг
Образи з шовковими сукнями
Така сукня стане вашою улюбленою
Образи з шовковими сукнями
У виборі кольору не обмежуйтесь
Образи з шовковими сукнями
Міді – завжди вдала довжина
Образи з шовковими сукнями
Сукня з піджаком або пальто — чудова комбінація
Образи з шовковими сукнями
Біла сукня з шовку поєднується з усім

Раніше "Телеграф" розповідав про трендове взуття літа-2023. Важливо не тільки купити актуальну модель, а й правильно підібрати пару до вбрання. Є кілька важливих нюансів, які слід враховувати при складанні образа із сукнею.