Як вдало поєднати непоєднувані принти: приклади модних луків, які надихнуть (фото)

Читать на русском
Автор
11690
В одному аутфіті дружать графічні та квіткові принти
В одному аутфіті дружать графічні та квіткові принти. Фото Freepik

Варто навчитись "гратись"на контрасті

Принти, як і фотопринти на одязі, можуть не подобатись, але інколи в гардеробі їх варто мати. А знати, як їх грамотно поєднувати в одному образі, — просто необхідність.

Найбезпечніший варіант, звичайно, поєднувати з базовими кольорами, або з одним з кольорів принту, підкреслює персональний стиліст Ната Москаленко. Але якщо ви любите щось складніше, тоді можна поєднати пару графічних принтів в одній кольоровій гамі.

Також в одному образі добре будуть комбінуватись графічні та квіткові, або анімалістичні принти. Два квіткових принта чудово поєднаються, якщо будуть різні за розміром і схожі по кольорах.

В абстрактних буде працювати принцип різкості або плавності ліній. Тут теж варто "гратись" на контрасті. І не варто забувати, що принти мають поєднуватись з вашими лініями зовнішності — це головне для отримання бездоганного вигляду.

Як правильно поєднувати принти в образі: ідеї

дівчина леопардові лосини
дівчина і піджак жакет
дівчина в шортах рожева сумка
дівчина в рожевому вбранні
дівчина в топі зелена сумка
купальник на дівчині

Раніше ми писали, як сучасно стилізувати образи з піджаком і кардиганом. Це найпопулярніший одяг не тільки в осінньо-зимовий сезон — вони особливо актуальні, коли влітку зовсім не сонячна погода.