Стильно, зручно та не жарко: чим замінити джинси у літньому гардеробі

Читать на русском
Автор
40041
Що носити у спеку замість джинсів
Що носити у спеку замість джинсів. Фото https://aksessuar.in.ua/

Є предмети гардеробу, які краще підійдуть для літнього образу

Джинси — невід’ємний елемент будь-якого гардеробу, тому що вони зручні, практичні та універсальні. Але тільки не в спеку, тому що ця улюблена річ не пропускає повітря та не має еластичності. Значить на літо слід підібрати цікаві альтернативи цим штанам.

Експерти у матеріалі "УНІАН" розповіли, що носити в спеку замість джинсів, щоб образ вийшов "легким", стильним та цікавим.

Що носити у спеку замість джинсів

Штани палаццо

Вибирайте моделі широких штанів з легких матеріалів, наприклад, бавовни, тому що вона ідеально підходить для літа, забезпечуючи свободу рухів та максимальний комфорт. Стилісти кажуть, що зараз у моді штани на високій посадці, за їх допомогою талію можна зробити стрункішою.

Штани палаццо
які штани можна носити у спеку

Джоґери

Легкі та комфортні штани, які не прилягають до тіла, тому в них не буде спекотно. Відмінна риса джоггерів — гумка на талії та щиколотках. Іноді вони доповнені кишенями і завжди звужені донизу.

Джоґери
що носити влітку замість джинсів

Легінси або лосини

Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю, то легінси або лосини зможуть стати відмінною альтернативою джинсам, тому що добре поєднуються як з футболками, так і з топами, вільними блузами або туніками.

Легінси
моделі штанів, які підходять для літа

"Телеграф" писав раніше, які моделі штанів остаточно вийшли з моди. Експерти радять не вдягати їх, щоб не зіпсувати свій look.