Виглядає стильно і ніжно: які кольори манікюру мають "омолоджуючий" ефект

Читать на русском
Автор
13703
які кольори нігтів омолоджують руки
які кольори нігтів омолоджують руки. Фото https://krasavica.info/

Темні відтінки у такому разі краще виключити

Кожна дівчина хоче, щоб її нігті та руки виглядали доглянуто та красиво, тому стежить за головними nаil-тенденціями цього літа. Але якщо ви хочете приховати на шкірі певні недоліки та візуально її "омолодити", тоді слід знати, які відтінки лаку вибирати під час створення свого манікюру.

Експерти у матеріалі SantePlus розповіли, що від темних кольорів у цьому випадку слід відмовитися, бо вони, навпаки, "старять" руки. А ось для збереження молодості найкраще підійдуть три наступні відтінки.

Які кольори нігтів омолоджують руки

Xервоний

Цей колір завжди користується великою популярністю, тому що асоціюється із пристрастю, енергією, азартом. З його допомогою можна створити жіночний та елегантний манікюр, який відверне увагу від багатьох нюансів на руках. Червоний манікюр відмінно поєднуватиметься з будь-яким одягом і точно буде вас виділяти серед інших.

Червоний манікюр
Стильні кольори з "омолоджуючим" ефектом

Світло-рожевий

Це стильний, молодіжний та легкий колір, який можна поєднувати з різними техніками. Він має "омолоджуючий" ефект, піднімає настрій і відмінно впишеться у ваш літній look.

Світло-рожевий манікюр
які кольори манікюру "омолоджують" руки

Помаранчевий

Ще один колір, який з легкістю допоможе "омолодити" ваші руки, тому що додає жіночністі, елегантності, радісті та ніжності. Помаранчеві відтінки ідеально підходять для літнього сезону, демонструючи спокій та сміливість.

Помаранчевий манікюр
який манікюр зробити влітку 2023

"Телеграф" писав раніше, з яким манікюром ви точно станете "королевою пляжу". Експерти підказали кілька крутих ідей.