Терміново в гардероб: які моделі штанів ідеально підходять для літа (фото)

Читать на русском
Автор
Які штани зараз у тренді
Які штани зараз у тренді. Фото dress-mag.com

Для створення цікавих образів потрібні різні фасони штанів

Якщо ви втомилися від джинсів, тоді експерти пропонують безліч цікавих альтернатив, за допомогою яких можна створити красиві та стильні аутфіти. Є штани, які точно мають бути у літньому гардеробі кожної модниці.

Експерти у матеріалі "24 каналу" розповіли, які фасони штанів допоможуть зробити ваш образ більш стильним, легким та молодіжним. Придивитися краще до більш спокійних і м’яких відтінків.

Які штани зараз у тренді

Лляні штани

Влітку такі штани користуються великою популярністю, тому що це чудова тканина для спекотної погоди, вона приємна до тіла та пропускає повітря. Такі штани можна поєднувати з топами, сорочками, футболками, доповнюючи образ різним взуттям.

Лляні штани

Палаццо

З їх допомогою можна сформувати жіночне та елегантне вбрання. Штани палаццо візуально витягують силует, підкреслюючи переваги та приховуючи недоліки фігури. Експерти рекомендують поєднувати їх з босоніжками та туфлями на підборах.

Штани Палаццо

Штани в смужку

Зараз набирає популярності тренд на стиль pajamacor. Спочатку в моді були смугасті сорочки, потім костюми, шорти, а тепер настала черга штанів. Найкраще вони будуть виглядати зі сланцями чи кросівками.

Штани в смужку

"Телеграф" писав раніше, які моделі штанів остаточно вийшли з моди. Експерти радять не одягати їх, щоби не зіпсувати образ.