Без штанів і всюдисуща сітка: 7 мікротрендів, на які варто звернути увагу цього сезону (фото)

Читать на русском
Автор
5803
Додайте до образів нових звучань
Додайте до образів нових звучань. Фото Freepik

Перед цим варто вияснити, потрібна вам ця трендова річ чи ні

Цього літа модний світ дає нам безмежне поле для стилістичних експериментів: палаццо або скіні, підбори або балетки, максі або міні, чи навіть міді. Не оминули цю різноманітність і мікротренди.

Експерти блогу про моду і стиль pumpyourstyle.studio зібрали 7 найяскравіших літніх мікротрендів. Але пере цим варто ознайомитись з невеличким чеклістом, який допоможе вирішити, купувати трендову річ чи ні:

  • Особистий стиль. Якщо мікротренд вам подобається і відповідає вашому особистому стилю, можна задуматися над його придбанням.
  • Функціональність. Подумайте над тим, чи підходить трендова річ до вашого повсякденного, робочого чи вечірнього гардероба.
  • Якість. Завжди звертайте увагу на якість: навіть коли мікротренд втратить популярність, якісний одяг завжди знайде місце в вашому гардеробі.
  • Зухвалість тренду. Чим зухваліший тренд, тим важче його стилізувати після того, як він вийде з моди. Крім того, акцентні речі набридають швидше, аніж спокійніші.
  • Бюджет. Якщо ви просто хочете поекспериментувати, зверніть увагу на речі з масмаркету, якщо ж ви впевнені у функціональності і відповідності тренду до особистого стилю — можна подумати про придбання дорожчої речі.

1. Marmaidcore

намиста
Русалки в тренді! Прикраси у вигляді мушель підійдуть до базового гардероба

2. Сітчасті балетки

Сітчасті балетки

3. Спідниця в стилі 70-х

біла спідниця

4. Без штанів

Без штанів

5. Мереживо

Мереживо сукня

6. Спідниця-сітка

Спідниця-сітка

7. Чорно-білі топи

Чорно-білі топи

Раніше стиліст назвав 9 актуальних трендів шортів, а також розповів, які з них приховують недоліки фігури і підкреслюють її переваги. Також "Телеграф" писав, які речі є неактуальними. Вони дуже старять, створюючи "бабусин" стиль.