Додайте нотку елегантності: ідеї ніжного манікюру під будь-який образ (фото)

Читать на русском
Автор
22552
Який манікюр у моді 2023
Який манікюр у моді 2023. Фото cdn.fishki

Ще такий манікюр омолодить зовнішній вигляд рук

Комусь наприкінці літа хочеться більше фарб, тому він вибирає яскравий манікюр, а хтось віддає перевагу спокійнішим і ніжнішим відтінкам. Якщо ви належите до другої категорії, тоді слід ознайомитись з декількома ідеями елегантного манікюру, який підійде під будь-який образ.

У матеріалі OBOZREVATEL представлено кілька варіантів, які користуються популярністю та допоможуть зробити ваші ручки більш "молодими" та доглянутими.

Пастельні тони

Зверніть увагу на світло-рожевий, м’ятний, бежевий, які будуть ідеально виглядати як на коротких, так і на довгих нігтиках. Однотонний манікюр з пастельними тонами додасть свіжості та елегантності. Плюс до всього, він підійде під будь-який тип шкіри та вбрання.

манікюр
ніжний манікюр на літо 2023

Глянцеве покриття

Якщо хочете, щоб ваші ручки виглядали делікатніше і мали "молодий" вигляд, тоді віддайте перевагу спокійним відтінкам, але з глянцевим покриттям. З матовим топом манікюр буде виглядати не так свіжо.

манікюр
манікюр з глянцевим покриттям

Мінімалістичний дизайн

Можна використовувати в дизайні ніжний квітковий принт, намалювати лінії або точки, щоб зробити манікюр стильнішим і жіночнішим, а також додати нігтикам легкості. Поєднуйте ці візерунки з нюдовими відтінками лаків і глянсовим топом.

манікюр
манікюр з мінімальним дизайном

"Телеграф" писав раніше, які кольори манікюру вважаються універсальними. З їхньою допомогою можна підкреслити будь-який образ.