Модний манікюр літо 2023: яких візерунків уникати, щоб мати стильний вигляд (фото)

Читать на русском
Автор
12566
Деякі малюнки на нігтях не такий привабливий вигляд, як хотілося Новина оновлена 15 серпня 2023, 11:37
Деякі малюнки на нігтях не такий привабливий вигляд, як хотілося. Фото santeplusmag.com

Як не виглядати дешево чи старомодно цього літа

Модний манікюр з лаком для нігтів – це приємний маленький ритуал, який допомагає нам почуватися красиво та стильно. Професіонали манікюрної справи створюють на такому маленькому просторі справжні шедеври, які приваблюють погляди та радують око.

Портал santeplus поділився порадами про те, які візерунки на нігтях не варто робити цього літа. За винятком особливих випадків, вони змусять вас виглядати дешево або зроблять старомодними.

Антиманікюрні тренди 2023 року

Насправді все це справа смаку. Стрази та блискітки, яскраві кольори, інкрустація, ідей дуже багато. Головне, уникати занадто екстравагантних моделей для невідповідних випадків. Не вибирайте манікюр, що занадто кричить, якщо у вас, наприклад, співбесіда. Не перестарайтеся і дотримуйтесь міри.

  • Уникайте надто яскравих кольорів на нігтях з візерунками або їх великої кількості, кислотних або флуоресцентних тонів, які надають вашому манікюру дешевого вигляду.
Манікюр яскраві кольори
Райдужний манікюр
Манікюр яскраві кольори
Манікюр із надто яскравими кольорами
  • Занадто екстравагантно у повсякденному житті виглядає надлишок блискіток та страз. Забудьте про це — крім тих випадків, коли ви йдете на дискотеку.
Манікюр зі стразами
Диско-куля на нігтях
Манікюр гліттер
Гліттер на нігтях
  • І ще один антитренд для манікюру на літо 2023 – приклад орнаменту з квітами ручної роботи. Такий орнамент виглядає надто старомодно. Звичайно, якщо ви не створюєте образ стильної світської дами минулого століття для костюмованої вечірки.
Манікюр з квітами
Манікюрний орнамент з квітами.
Манікюр з квітами
Манікюр з квітами

Фахівці радять вибирати для повсякденного манікюру легкий дизайн нігтів у стриманих відтінках. Наприклад, один із головних трендів наступного осіннього сезону – манікюр у стилі лате.