Черевики-шкарпетки, шкіра, кардиган і не тільки: топ-8 речей, які зроблять із вас королеву трендів (фото)

Читать на русском
Автор
11942
Осінь – час стильних образів
Осінь – час стильних образів. Фото Freepik

Варто додати до осіннього гардеробу пару-трійку гарячих трендів

У 2023 році осінні тренди вражають різноманітністю стилів, фасонів та кольорів. Навіть одна ультрамодна річ здатна вивести ваш образ на новий рівень.

Як модно одягатися цієї осені? Про топ-8 обов’язкових речей у сезонному гардеробі пише стилістка під ніком @stylist.inna в Instagram.

Так, цього сезону набирають популярність костюми – трикотажні або з вічно актуальним принтом смужка, а також прозорі спідниці, легінси, які можна вписати в контрастні за стилем образи. Традиційно в трендах осіннього періоду затишні кардигани, лонгсліви, що облягають, та речі зі шкіри, останні носимо за принципом "все і відразу".

Щодо взуття, то перш за все варто звернути увагу на балетки з гострим носом. На більш прохолодну погоду вибирайте модні черевики-шкарпетки. Трендова пара взуття значно підвищить градус стилю у вашому осінньому аутфіті та дозволить вам сяяти за будь-яких погодних умов.

Тренди осені 2023

Образи з кардиганами
Кардигани
Образи з легінсами
Легінси
Образи з костюмами в смужку
Смужка
Образи з прозорими спідницями
Прозорість
Образи з лонгслівами
Логслів
Образи з трикотажними костюмами
Трикотаж
Образи зі шкіряними речами
Шкіра
Образи з балетками
Балетки
Образи з черевиками-шкарпетками
Трендове взуття

Раніше "Телеграф" розповідав про тренди на верхній одяг восени 2023 року. Порадами поділився відомий український дизайнер Андре Тан. Шкіра та денім – у топі в найближчі три місяці.