Головний фаворит осені 2023 року: як сильно носити трикотажні сукні (фото)

Читать на русском
Автор
Модні ідеї стилізації трикотажної сукні
Модні ідеї стилізації трикотажної сукні. Фото Pexels

В’язані трикотажні сукні – ідеальний варіант на осінь

Осінь на календарі дуже скоро перетвориться з теплої золотої пори на холоднішу і бляклу. І найкращим варіантом урізноманітнити ці дні буде створення стильного і трендового лука.

Як зазначає стиліст mooneliya у своєму модному блозі в Інстаграм, одним із головних фаворитів холодного осіннього сезону є трикотажні сукні, особливо у довжині міді. Також стильно виглядають приталені сукні максі в рубчик або довгі трикотажні сукні-майки.

Модний експерт зазначає, що їх можна носити з косухою, бомбером, жакетом, а поки що тепло, можна носити просто так, без верхнього шару. Гарний фісташковий, лавандовий, молочний, бежевий, пудровий відтінки будуть дивовижні.

Варіантів стилізації із взуттям також багато. Для створення жіночного образу додайте каблук чи балетки. З кросівками та черевиками вийде стильний кежуал лук.

Як стильно носити трикотажну сукню восени
Як носити трикотажне плаття восени 2023
Як носити трикотажну сукню восени
трикотажні сукні на осінь 2023
трикотажні сукні на осінь
модні трикотажні сукні на осінь 2023
модні трикотажні сукні на осінь
модні трикотажні сукні

Раніше ми писали, як носити А-подібну спідницю максі, що було стильно та актуально. Така модель комфортна завдяки своєму вільному крою.

До речі, цього сезону міні-спідниці та міні-сукні знову стають модними, і їх можна носити абсолютно в будь-якому віці. "Телеграф" писав, з чим носити міні "низи".