Вінтажні косухи, багато деніму і не тільки: топ-5 трендів цієї осені, які реально вплести в образ (фото)

Читать на русском
Автор
13158
Осінь – можливість для стильних аутфітів
Осінь – можливість для стильних аутфітів. Фото Getty Images

У топі тенденцій трикотаж й а-ля зістарена шкіра

Осінь дозволяє створювати стильні багатошарові образи. Варто звернути увагу на гарячі тренди, щоб бути бездоганною за будь-якої погоди.

Як модно одягатись восени 2023 року? Про п’ять ключових тенденцій, які реально вписати в образи, розповіла стилістка Mari Polonska в Instagram.

Носибельні тренди осені 2023

Шкіряна куртка оверсайз у "вінтажному" стилі з потертостями — один із найтрендовіших варіантів верхнього одягу на осінь. Стилістка радить вибирати коричневі та бежеві відтінки.

Шкіряні куртки
Трендові куртки
Шкіряні куртки
У стилі вінтаж

Total denim – тренд не втрачає популярності котрий сезон. Сміливо складайте моноджинсові образи, з міні чи максіспідницями, джинсами, куртками чи сорочками. Стилістка рекомендує віддавати перевагу темному деніму.

Образи з денімом
Денім – тренд осені
Джинси та джинсова сорочка
Темний денім — порада стилістів

Червоний колір – хіт осінніх трендів, який прикрасить гардероб. Червоні аксесуари та взуття урізноманітнять ваші аутфіти, сміливіші модниці можуть одягнутися в червоні речі з ніг до голови.

Образи у червоному кольорі
Червоний — наймодніший колір 2023 року
Речі червоного кольору
Актуальні червоні аксесуари і не тільки

Мото черевики – цікава альтернатива вже звичним Cowboy boots. Стилістка пропонує носити це взуття з міні та мідіспідницями, сукнями й високими шкарпетками.

Осінні черевики
Стильне осіннє взуття
Осіннє взуття
Трендові фасони

Трикотаж – один із найкомфортніших трендів в осінньому сезоні. Актуальні кардигани на ґудзиках та сорочки поло, але й образ із винятково трикотажних речейматиме стильний вигляд. У топі "вічних тенденцій" сірий, молочний та коричневий кольори.

Осінні образи із трикотажем
Без трикотажу не обійтись

Раніше "Телеграф" розповідав, яка пара взуття зробить ваш осінній образ ідеальним. Цього сезону модниці мають величезний вибір чобіт, туфель і черевиків.