Залишайтеся стильними навіть у холоди: найтрендовіші моделі взуття на осінь (фото)

Читать на русском
Автор
Саме час оновити гардероб та підібрати стильне взуття на холодну погоду
Саме час оновити гардероб та підібрати стильне взуття на холодну погоду. Фото pexels.com

Уже жовтень, а значить настав час вибрати стильне взуття на осінь

Зміна сезону завжди підштовхує модниць до підбору відповідного гардеробу. Жовтень — саме час подбати про підбір взуття на холодну погоду, щоб виглядати стильно навіть у мороз.

Цього сезону в тренді будуть як більш класичні та практичні моделі взуття, так і екстравагантні. Кожна дівчина знайде собі щось підходяще, пише podrobnosti.ua.

Блискучі чоботи

Таке взуття підійде сміливим дівчатам, які готові до експериментів. Блискучі чоботи стрімко входять у моду не лише на червоних доріжках, а й у повсякденному житті. Чоботи, які переливаються золотом, чудово підійдуть до сукні, джинсів та спідниці-міді.

Блискучі чоботи

Взуття із квадратним носом

Звичні закруглені моделі відходять на задній план, тоді як у трендах зараз черевики та чоботи із квадратними носами. При цьому взуття може бути і на підборах, і на танкетках, але все одно виглядатиме дуже стильно. Сміливо комбінуйте такі черевики чи туфлі з довгими спідницями та брючними костюмами.

Чоботи з квадратним носком

Лофери

Лофери вже давно полюбилися модницям своєю практичністю та елегантністю. Їхній час ще не минув, а значить можна сміливо підбирати собі лофери, як невід’ємну частину гардеробу. Вони чудово поєднуються як з жіночними вбраннями, так і з бунтарськими образами.

Лофери

Ботфорти

Є багато варіацій серед моделей ботфортів, і всі вони "на коні" цього осіннього сезону. Вибирати є з чого: шкіряні, лаковані, оксамитові та класичні. Це взуття відмінно підійде до міні-спідниць та підкреслить ноги. Однак носити їх можна із джинсами-скіні, від цього образ не програє.

Ботфорти

Чоботи-труби

Ще один класичний варіант взуття — чоботи-труби, які підкорили жінок своєю зручністю та елегантністю. На відміну від ботфортів, такі чоботи мають ширший крій і не облягають ногу дуже щільно. Отже, є більше варіантів, з чим їх можна поєднувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, які шкіряні куртки актуальні восени 2023 року. Встигніть оновити гардероб до похолодання.