Головний аксесуар осені: підбираємо стильний шарф на холодну погоду (фото)

Читать на русском
Автор
5718
Цей предмет осіннього гардеробу підкреслить ваш стиль та створить затишок
Цей предмет осіннього гардеробу підкреслить ваш стиль та створить затишок. Фото pinterest.com

Доповнити або розбавити будь-який осінній образ допоможе стильний шарф

Шарф – це не лише про красу, а й про тепло. Цей предмет гардеробу доповнить будь-який осінній образ і подарує затишок у холодну погоду та період дощів. Є багато способів носіння шарфів для максимального тепла, але також грамотно підібраний шарф може стати відмінним доповненням до верхнього одягу та взуття.

Не дарма ж дизайнери та модельєри у кожному сезоні пропонують модницям різні варіанти шарфів, пише socportal. Розглянемо найтрендовіші моделі цього осіннього аксесуара.

В’язаний

У новому сезоні осінь/зима в’язаний варіант шарфів на піку популярності. Сміливо вибирайте фасони хомутів, оверсайз і снудів грубої і великої в’язки і не помилитеся.

в’язаний шарф

Кашеміровий

Такий варіант шарфів припаде до душі модницям, які віддають перевагу елегантності та жіночності. Кашемірові шарфи вважаються дуже легкими і дарують тепло. Такі моделі підійдуть і до курток, і до шуб, і до пальт.

кашеміровий шарф

Хутряний

Цього холодного сезону хутряні шарфи збережуть свою актуальність. Вибирайте довгі фасони, які можна укутати навколо шиї та кокетливо перекинути через плече.

хутряний шарф

З бахромою

Шарфи з бахромою виглядають чудово не тільки з пальто або шубою, але і з короткою курткою та навіть шкірянкою. Зупиніть свій вибір на однотонних моделях або з непомітним візерунком.

червоний шарф та шапка

Укорочений

Підкреслити елегантність та легкість образу допоможуть короткі шарфи нейтральних відтінків. Такі шарфи можна поєднувати з пальто та тренчами, а також носити навіть без верхнього одягу.

образ із шарфом

Раніше "Телеграф" розповідав про головні кольори та відтінки в одязі для створення стильних образів цієї осені. Якій палітрі віддати перевагу вирішувати вам.