Утеплюємося стильно: п’ять варіантів пальта на холодний сезон, щоб бути в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
590
Пальто — це прекрасний спосіб підкреслити свій стиль та характер
Пальто — це прекрасний спосіб підкреслити свій стиль та характер. Фото Freepik

Пальто зробить ваш образ ще більш витонченим навіть у холодну погоду

Пальто ніколи не виходять із моди, змінюються лише фасони, крої та відтінки залежно від модних тенденцій того чи іншого сезону. Раніше ми розповідали про п’ять трендів у верхньому одязі, а сьогодні більш детально розберемося з пальтами на осінь.

Пальто – це чудовий спосіб утеплитися на осінь та зиму, і при цьому залишатися стильною та елегантною, пише socportal. Цього сезону варто придивитися до яскравих відтінків та хутряних комірів.

Яке пальто вибрати на холодний сезон 2023?

Пальто в клітинку

Цього сезону одним із трендів стало картате пальто. Зверніть увагу на стримані базові варіації картатого візерунка, який добре контрастує з основним відтінком пальта. Велика клітка – це завжди виграшний варіант.

пальто у клітку

Класичне пальто

Класичний крій пальто знову на піку популярності цього сезону. Вибирайте тепле пальто з великими гудзиками, воно може бути як коротким, так і довшим. У відтінках зупиніться на класичному чорному, коричневому або сірому.

класичне сіре пальто

Пальто-халат із поясом

У холодний період можна вибрати стильне пальто-халат з поясом, яке чудово підкреслює фігуру і додає витонченості поставі. Таке пальто додасть вашому образу жіночності та елегантності.

осіннє пальто

Пальто з хутряним коміром

Від справжнього хутра модниці поступово відмовляються, а на зміну йому приходять різноманітні варіації декоративного хутра. При цьому штучне хутро у верхньому одязі нічим не поступається справжньому. До того ж і вибір фасонів та відтінків ширший. Сміливо вибирайте пальто з декоративним хутряним коміром і будете у тренді.

пальто з хутром

Пальто яскравих відтінків

Ще один тренд цього холодного сезону — кольорове пальто непередбачуваних відтінків. Якщо хочете надати образу легкого хуліганства та бунтарства, сміливо вибирайте пальта яскравих насичених відтінків, не обмежуючи себе класичними темними варіантами.

червоне пальто

Раніше "Телеграф" розповідав про головний аксесуар осені шарф. Дізнайтеся, як підібрати стильний шарф на холодну погоду.