Кокетлива тепла панамка замість нудної шапки: топ-5 трендових відтінків осені 2023

Читать на русском
Автор
Ці панамки доповнять ваш осінній гардероб кокетливими нотками
Ці панамки доповнять ваш осінній гардероб кокетливими нотками. Фото Freepik

Ці модні та теплі панамки підкорили модниць по всьому світу

Вже зовсім скоро на вулиці похолодає так, що доведеться одягати головні убори, щоб не мерзнути і захистити голову від вітру та опадів. Цього сезону на піку популярності будуть кокетливі пухнасті панамки, які вже встигли підкорити серця модниць та знаменитостей.

На зміну скромним і трохи нудним шапкам біні прийшли забавні різнокольорові панамки, пише The Girl. Вони не лише стильно виглядають, а й чудово зігрівають у холодну погоду.

Які моделі та відтінки панамок зараз у тренді?

Біла і пухнаста

Це універсальний варіант панами, який чудово поєднуватиметься, як зі спортивним стилем, так і з більш класичним і жіночним аутфітом. Сміливо носіть білу пухнасту панаму і з худі, і з класичним пальто або пуховиком.

біла панамка

Чорна і плюшева

Альтернативою базової білої панами може стати менш марка чорна. Ця модель головного убору не поступається своєю функціональністю в поєднанні. Чорна панама відмінно підійде до спортивного костюма, бомбера, косухи та стриманого пальта.

чорна панама на зиму

Бежева і пухнаста

Якщо ви віддаєте перевагу пастельним відтінкам, бежева пухнаста панама — те, що вам потрібно. Такий головний убір додасть образу легкості та романтичності.

пухнаста панамка

Рожева з овчини

Це наймиліша і найніжніша модель панами, яка буде у тренді цього сезону. До такої милої рожевої панамки можна вдягнути світле пальто, бежевий тренч та пастельне вбрання.

рожева панамка

Блакитна і трикотажна

Якщо жоден з перерахованих вище варіантів вам не до смаку, тоді сміливо вибирайте трикотажну панамку ніжного блакитного відтінку. Вона додасть вашому образу нотки бунтарства та загадковості.

трикотажна панама

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як стильно утеплитись на осінь. Тут ви знайдете п’ять варіантів пальто на холодний сезон, щоб бути у тренді.