На піку трендів восени 2023: які куртки та дублянки зроблять ваш образ ідеальним (фото)

Читать на русском
Автор
18106
Доповніть свій гардероб трендовими дублянками
Доповніть свій гардероб трендовими дублянками. Фото Freepik

Ці теплі та затишні куртки та дублянки довершать ваш осінній образ.

Теплий вересень змінився прохолодним жовтнем, а значить саме час переглянути свій гардероб і стильно утеплитися на осінь і холодний сезон. Як виявилося, у трендах цієї осені дублянки різних моделей та байкерські куртки модних фасонів.

Саме дублянки завоювали серця модниць по всьому світу та вийшли на перші позиції серед трендового жіночого одягу в сезоні осінь-зима 2023/2024, пише apostrophe.ua. Пропонуємо дізнатися, які моделі наймодніші цього сезону.

Дублянка зі шкіряним оздобленням

Ця модель дублянок виборола лідерські позиції, модниці все частіше обирають саме цей фасон. Таку дублянку можна поєднувати з джинсами та кросами, або навіть ботильйонами, і від цього ваш образ лише виграє.

світла дублянка

Куртка-дублянка оверсайз

Це теж не менш популярна та стильна модель у холодному сезоні. Найкраще вибирати дублянку-оверсайз середньої довжини. Такий верхній одяг відмінно виглядатиме як з класичними чорними брюками, так і з джинсами.

дублянка оверсайз

Укорочена дублянка

Укорочена дублянка теж серед фаворитів у жіночому верхньому одязі. Вона чудово поєднується зі спідницею, що зробить образ жіночним та елегантним. Але можна носити вкорочену дублянку і зі звичними штанами і навіть спортивками.

укорочена дублянка

Дублянка-авіатор

Стильна та затишна ця модель стане вашою улюбленою у холодному сезоні. Така куртка чудово виглядатиме з джинсами і довгими спідницями. Також до неї відмінно підійдуть теплі шапки, вовняні панами та кашемірові шарфи.

чорна дублянка

Байкерська куртка

Така куртка зі штучного хутра є одним із варіантів дублянки. Вона може замінити звичний зимовий пуховик. При цьому до неї дуже просто підбирати решту предметів гардеробу. Байкерська куртка з джинсами та білими кросами або ковбойськими чоботями зробить ваш образ стильним та злегка хуліганським.

байкерська куртка

Раніше "Телеграф" розповідав, які модні головні убори підкреслять осінній образ будь-якої модниці. Дивіться та беріть собі на озброєння.