На піку стилю в будь-який холод: які зимові тренди зроблять ваш образ бездоганним цього сезону (фото)

Читать на русском
Автор
12394
Актуальні тренди верхнього одягу осінь-зима 2024 на будь-який смак
Актуальні тренди верхнього одягу осінь-зима 2024 на будь-який смак. Фото Freepik

Пора згадати про утеплення до холодів

Неймовірно теплий початок осені настільки нас розпестив, що таке різке зниження температури та перехід до холодної погоди, який очікується цього тижня, може стати справжнім шоком. Настав час не лише терміново утеплюватися зараз, а й задуматися про зимовий одяг, щоб встигнути підготуватися до морозів.

У своєму блозі в Instagram стиліст Матвій Калугін розповів, яким стильним верхнім одягом варто доповнити свій гардероб цього сезону. У цих речах навіть у холод ваші образи будуть бездоганні.

Які куртки модні у 2023-2024 роках

  • Вовняний бомбер – кежуальніша альтернатива пальта. Найкраще підійде до гардеробів шанувальників кежуалу та спорту. З класичними речами, своєю чергою, стильно контрастуватиме.
Вовняний бомбер
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Бомбери з хутряним коміром – тренд сезону. Можна вибирати моделі з нейлону, шкіри, замші. Вдало поєднуються з гранжем, стилем преппі, кежуал і навіть романтичними елементами образів.
Бомбери з хутряним коміром
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Дуті жилети. Звичайно, їх носимо вже зараз, але якщо ви постійно пересуваєтеся на авто, вони будуть актуальними й взимку. У морозні дні одягати їх варто з теплим светром та термобілизною.⠀
Дуті жилети
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Жилети з овечої шкіри. Вони найкраще підійдуть як доповнення до класичних, кежуальних чи романтичних образів.
Жилети з овечої шкіри
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Короткі пальта продовжують бути на піку своєї актуальності. Носити їх потрібно зі штанами або довжиною максі суконь чи спідниць.
Короткі пальта
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Дублянки оригінального крою. Якщо у вас вже є класичні моделі та хочете спробувати щось нове, звертайте увагу на такі елементи: об’ємні рукави; асиметрія; шви навиворіт; гіпертрофований комір; двобортні дублянки та дублянки з поясом.
Дублянки оригінального крою
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Гладкі шуби-дафлкоти. Це коротка, гладка, наче плюшева шубка з характерними застібками. Якщо на одязі дерев’яні довгасті ґудзики, петлі зі шкіри чи металу – це те, що потрібно.⠀
шуба-дафлкот
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Пуховики з акцентом на талії. Така модель зробить фігуру виразною навіть за мінусової температури.
Пуховики з поясом
Фото: instagram.com/matveyykl
  • Пуховики з накладними кишенями будуть більш практичними та підтримають тренд на утилітарність. Але не забувайте вибирати кишені, які пропорційні за масштабом до фігури.
Пуховики з накладними кишенями
Фото: instagram.com/matveyykl

Раніше ми розповідали, які модні сумки підкреслять будь-який аутфіт цього осінньо-зимового сезону. Декілька трендів повернулися на пік популярності зі справжнім тріумфом!