Модниці вибирають гетри: з чим носити та як поєднувати трендовий аксесуар осені (фото)

Читать на русском
Автор
6609
Цей аксесуар доповнить будь-який образ зі спідницею чи шортами
Цей аксесуар доповнить будь-який образ зі спідницею чи шортами. Фото Freepik

Гетри стали трендовим аксесуаром осені 2023

Гетри – це не тільки тепло та затишно, але ще й красиво. Модниці по всьому світу вибирають цей стильний аксесуар, а світові дизайнери повернули моду цей тренд на сезон осінь/зима 2023-2024. Ми вже розповідали про три способи, як утеплити ноги на зиму, а сьогодні пропонуємо дізнатися, як підкреслити свій стиль за допомогою гетрів.

Як виявилося, на світових подіумах модні дизайнери Max Mara, Dior, Alessandra Rich, Brandon Maxwell та багато інших брендів уже продемонстрували, як можна носити гетри, пише Elle. До того ж все частіше цей аксесуар вибирають інфлюенсери, блогери та знаменитості.

Так, дизайнери рекомендують поєднувати гетри зі спідницями, причому довжина може бути різною – від міні до міді та нижче. Цей аксесуар чудово носиться з лоферами, човниками на підборах та високими чоботями.

гетри, дівчина в гетрах
Фото: Freepik
модні гетри
Фото: Freepik

Купуючи гетри на осінь, зупиніться на базових відтінках — чорному та білому. Також можна розглянути кавові та коричневі кольори, які цієї осені на піку популярності. Також модницям радять підбирати гетри з натуральних матеріалів – бавовни, шерсті, трикотажу. У холодну погоду цей аксесуар буде не тільки для краси, а й для затишку та тепла.

образ із гетрами
Фото: Freepik
теплі гетри
Фото: Freepik
гетри з чоботями
Фото: Freepik

Раніше "Телеграф" розповідав, які куртки та дублянки зроблять ваш образ ідеальним. Ці моделі на піку трендів восени 2023 року.