Макіяж зі смаком мартіні: як зробити мейкап, який підкорив TikTok (відео)

Читать на русском
Автор
Цей макіяж прямо розриває TikTok
Цей макіяж прямо розриває TikTok. Фото Колаж "Телеграфу"

Покрокова інструкція, як зробити цей трендовий макіяж

Макіяж у стилі "мартіні" підкорив модниць та блогерів по всьому світу. Цей б’юті-тренд буквально звів з розуму користувачів TikTok. Ми вже розповідали, як зробити собі латте-макіяж, як у Хейлі Бібер, а сьогодні зупинимося на макіяжі "мартіні" з TikTok.

Цей макіяж такий самий яскравий та ігристий, як мартіні, яке так люблять дівчата, пише glamour. І, як виявилося, зробити його в домашніх умовах дуже просто – впорається кожна модниця.

Що таке макіяж "мартіні"?

У цьому макіяж головний акцент робиться на очі. Їх потрібно підкреслити мерехтливими тінями та підводкою для очей у відтінках зеленого металіка. Також можна наносити тіні золотистих, смарагдових, оливкових та карамельних відтінків. В результаті виходить елегантний макіяж, який відмінно підійде до вечірніх образів та світських виходів.

Як зробити макіяж у стилі "мартіні"?

  • Підберіть сяючу основу – це головний ключ до створення макіяжу-мартіні. Нанесіть на обличчя вологу основу — тональний крем або праймер з мерехтливим ефектом.
  • Тепер зосередимося на очах. Визначтеся з відтінком тіней та підводки та акуратно наносьте на очі. Спробуйте змішати зелений металік із золотистим мерехтливим відтінком, це створить ефект ніжного серпанку, а відтінок бризок шампанського або сріблястий можна нанести на внутрішні куточки очей.
  • В кінці можна ще підвести повіки зеленою підводкою або олівцем для більшої виразності.
  • Завершити макіяж можна легким блиском на губах або помадою бежевого відтінку.

Раніше "Телеграф" розповідав про топ-7 найкрутіших трендів макіяжу 2023 року. Поради, які допоможуть вам бути чарівною.