Ботфорти, футуристика та еко: названі головні тренди у взутті на зиму 2023/2024

Читать на русском
Автор
Дізнайтеся, що буде на піку трендів цієї зими
Дізнайтеся, що буде на піку трендів цієї зими. Фото Freepik

Топ-5 головних трендів у зимовому взутті цього сезону

З 1 листопада розпочинається сезон зимового взуття. Однак, кожна дівчина переходить на більш теплі моделі, залежно від погоди на вулиці. Ми вже розповідали про три способи, як утеплити ноги на зиму, а сьогодні ділимося, яке взуття буде у тренді на холодний сезон.

Як виявилося, є топ-5 головних трендів зимового взуття, які будуть на піку своєї популярності у сезоні осінь-зима 2023/2024, пише kherson-news. Давайте детальніше розберемо кожен із них.

Взуття еко

Модниці все частіше вибирають екологічне взуття, яке виготовляється з перероблених матеріалів та за допомогою еко-технологій. Передбачається, що таке взуття прослужить не один сезон, а означають воно якісніше. Взуттєві бренди все частіше беруть участь в екологічних ініціативах зі збереження природи, тому еко-взуття стає все більш трендовим і модним, а його асортимент постійно зростає.

Ботфорти на низькому ходу

Раніше ботфорти більше асоціювалися із взуттям саме на підборах. Тепер новий тренд — ботфорти на низькій підошві. Вони проявили себе, як тепле та зручне взуття на зиму, тому все частіше купується модницями та інфлюенсерами. Такі ботфорти ідеально поєднуються як з джинсами, так і з короткими спідницями та пальто.

Жіноче взуття в "чоловічому" стилі

У взуттєвій індустрії стрімко набирає популярності жіноче взуття в "чоловічому" стилі. Як виявилося, броги, монки, лофери і навіть класичні чоловічі черевики чудово поєднуються в жіночих образах. Звідси й тренд на таке взуття.

Текстильні деталі у взутті

Банти, стрічки, тканинні елементи та вставки — все це ще один трендовий віяння в жіночому взутті цієї зими. Такі акценти у взутті додають образам жіночності та елегантності. Якщо зі смаком все це поєднувати, то можна отримати фантастичний лук.

Футуристичні моделі

Цього сезону на піку популярності також буде жіноче взуття незвичайних футуристичних форм та моделей. Черевики та чоботи з асиметричними елементами та металевими деталями просто підкорили світові подіуми. Таке взуття тільки підкреслять вашу індивідуальність та почуття стилю.

Раніше "Телеграф" розповідав, як стильно утеплюватися. Названо п’ять варіантів пальто на холодний сезон, щоб бути у тренді.