Мерехтливий манікюр у листопаді: ідеї, які підкреслять елегантність образу (фото)

Читать на русском
Автор
Вирушайте до майстра манікюру із цими незвичайними ідеями
Вирушайте до майстра манікюру із цими незвичайними ідеями. Фото Freepik

Топ-п’ять ідей мерехтливого манікюру

У холодному дощовому листопаді потрібно шукати джерела натхнення та гармонії. Чому б не зробити таким джерелом новий гарний манікюр, який радуватиме ніжним мерехтінням.

Цього осіннього сезону крім шоколадних та багряних відтінків, у тренді легкі блискітки, глітер та мерехтіння на нігтях, пише focus.ua. Пропонуємо вам топ-5 ідей мерехтливого манікюру, які зроблять образ елегантним та надихаючим.

Ніжний нюд із гліттером

Природний нюдовий манікюр можна доповнити легким глітером у тон. Це зробить руки витонченішими, а образ елегантним. Також гліттер можна вплести у класичний френч, щоб урізноманітнити його.

Яскраво та соковито

Якщо хочете додати до своєї повсякденності більше яскравих фарб — яскравий манікюр з блискітками те, що вам потрібно. Зробіть свій образ злегка бунтарським, просто обравши яскраві відтінки червоного, помаранчевого, жовтого і щедро приправте це все дизайном із блискітками чи стразами

Градієнт

Манікюр у стилі градієнт теж можна розбавити блискучим елементом. Сміливо вибирайте мерехтливе покриття на дизайн з градієнтом і будьте неперевершені.

Втирка

Додати мерехтіння манікюру можна за допомогою втирки. У неї-майстрів є ціла палітра — від ніжних перламутрових до насичених яскравих відтінків втирки. Такий манікюр чудово виглядатиме в холодному сезоні.

Зоряна ніч

Дизайн манікюру у цій техніці нагадуватиме вам теплі літні ночі із зірками. Цей дизайн виглядає дуже ефектно і точно привертатиме увагу. До нього також можна додати елемент мерехтіння або ефекту "котяче око" з блискітками.

Раніше "Телеграф" розповідав про десять приголомшливих ідей манікюру, які варто спробувати на Хелловін. Беріть собі на озброєння.