Як одягтися стильно за холодної погоди: п’ять модних зимових формул, які варто повторити (фото)

Читать на русском
Автор
3557
Взимку можна виглядати стильно і не мерзнути Новина оновлена 26 жовтня 2023, 10:33
Взимку можна виглядати стильно і не мерзнути. Фото Freepik

Утеплюємося красиво та без труднощів

Для багатьох леді, які прагнуть виглядати з голочки в будь-яку пору року, зима може виявитися найскладнішим часом в плані складання аутфітів. І справді, якщо капсульний гардероб на осінь 2023 року може бути заснований на розмаїтті трендових силуетів, то в мороз не виглядати як капуста — це ще те завдання.

Однак все може бути інакше, запевняє модний стиліст у своєму блозі jullztyle в Instagram. Навіть якщо доведеться докласти деяких зусиль, результат вас вразить.

Як одягатися стильно взимку 2023

Ці ідеї зимових формул складені з актуальних колекцій мас-маркет сегмента, зазначає стиліст. Вони можуть бути адаптовані під ваш гардероб.

  • Формула 1. Укорочений пуховик + светр із вовни або кашеміру + лонгслів + вовняна спідниця міді. Доповніть образ високими чоботами та об’ємною сумкою.
Модний зимовий образ складений із звичайних речей
Укорочені пуховики – у тренді сезону
  • Формула 2. Дублянка-авіатор + джемпер поло + джинси + шапка та шарф. Завершать образ черевики на шнурівці та об’ємна сумка в тон.
Список речей, з яких можна скласти модний зимовий образ
У моді дублянки різних фасонів
  • Формула 3. Подовжений пуховик + трикотажна сукня міді + високі чоботи. Шапка та шарф у колірній гамі сукні та сумка середнього розміру в тон чоботям ідеально завершать образ.
Що одягнути під довгий пуховик
Стильний образ із пуховиком
  • Формула 4. Жилет утеплений + вовняний светр + лонгслів + прямі джинси. Ідеально впишуться в образ черевики челсі, м’яка об’ємна сумка та контрастна шапка.
Зимовий образ із жилетом
Ідеальний аутфіт для недовгої прогулянки чи автомобіля
  • Формула 5. Утеплене пальто + об’ємний кардиган + вовняні теплі штани + шапка і шарф. Підкресліть елегантність образу ботильйонами та сумкою середнього розміру.
Аутфіт у сірих та коричневих тонах
Неймовірно шикарний стильний образ з акцентом

Раніше ми розповідали, які модні куртки сезону осінь-зима 2023 року зроблять ваш образ бездоганним. За посиланням ви побачите актуальну добірку верхнього одягу відомих брендів та дізнаєтесь, скільки вони зараз коштують.