Сукня-поло, денім і подовжені піджаки: ці трендові сукні мають бути у вашому осінньому гардеробі (фото)

Читать на русском
Автор
Восени теж можна стильно носити сукні
Восени теж можна стильно носити сукні. Фото Freepik

Дізнайтесь, яку сукню вибрати на листопад

Холодний сезон зовсім не привід відмовлятися від улюблених суконь. Адже є фасони та моделі таких нарядів і для осені, і для зими, а не лише на літо. Ми вже розповідали, як виглядають найтрендовіші сумки на листопад 2023 року, а сьогодні зупинимося на стильних сукнях, які будуть актуальні в останній місяць осені.

Як пише глянець Vogue, цього холодного сезону повернули свою актуальність трикотажні сукні-светри, знову в тренді сукні-піджаки, а також у моді денім. І все це можна варіювати та комбінувати, підбираючи різні відтінки, фасони та довжину.

Сукня-светр

Така сукня повертає свою актуальність, хоча в попередніх сезонах, уже вважалася антитрендом. Сукня-светр виглядатиме шикарно з широким контрастним поясом, довгим пальто та ботфортами на підборах. Також можна експериментувати з довжиною, фактурою та відтінками.

сукня-світр на осінь
Фото: Freepik

Сукня-поло

Сукня-поло з відкритою шиєю може чудово підкреслити фігуру і при цьому бути зручною та стильною в холодний період. У трендах світлі базові відтінки – білий, бежевий, пастельна палітра. Комбінувати його можна з чорною або коричневою косухою, тренчами і масивними черевиками.

легка сукня на осінь
Фото: Freepik

Джинсова сукня/денім

Головним трендом всього 2023 року став денім — і у верхньому одязі, і у базовому гардеробі, і навіть у сумках. Торкнувся цей тренд також і суконь на осінь та зиму. Так що сміливо вибирайте джинсове вбрання різних фасонів і довжини, тоді точно будете найстильнішими.

сукня-денім
Фото: Freepik

Сукня-жакет

Цей тренд наново стрімко набирає популярності, хоча, як у випадку із сукнею-свитером, здавалося, вже ніколи не буде на піку стилю. Гострі геометричні форми, базові відтінки та строга текстура — ось головні вимоги до сукні-жакету цього сезону.

чорна сукня-жакет
Фото: Freepik

Раніше "Телеграф" розповідав про наймодніші головні убори на листопад. Вибираємо берети, кепі, шапки біні і не тільки.