Сховайте подалі у шафу: головні антитренди осіннього гардеробу, які зіпсують образ (фото)

Читать на русском
Автор
1941
Деякі речі краще поки що заховати подалі
Деякі речі краще поки що заховати подалі. Фото Freepik

Які речі краще не носити цієї осені

У всіх модниць в осінньому гардеробі завжди є класичні речі, які ніколи не виходять із моди, але також там є й тимчасові трендові вбрання, що втрачають свою актуальність. Перед тим, як оновлювати гардероб на осінньо-зимовий період, дізнайтеся, які речі краще поки що сховати подалі.

Цього року у списку антитрендів опинилося багато предметів гардеробу, пише gazeta.ua. Серед них приталені куртки, трикотажні костюми, подовжені дублянки та інші речі.

Приталена куртка

Цього осінньо-зимового сезону краще відмовитися від приталених курток і віддати перевагу оверсайзу. Такий варіант відмінно поєднуватиметься, як зі спортивним стилем, так і з більш вишуканим.

червона куртка
Фото: Freepik

Подовжена дублянка

Дублянки безумовно зараз у моді, проте деякі фасони втратили свою актуальність. Наприклад, від подовженої дублянки у своїй шафі поки що краще відмовитися, щоб образ не здавався застарілим.

дебленка
Фото: Freepik

Трикотажний костюм

Трикотажні костюми поступово втрачають свою актуальність. Звичайно, повністю вони кануть у лету пізніше, але сховати його краще вже зараз.

спортивний костюм
Фото: Freepik

Укорочені джинси

Головний антитренд цієї осені – укорочені джинси. Щоб не зіпсувати образ, вибирайте ширші і довші моделі, вони не псуватимуть фігуру.

образ з джинсами
Фото: Freepik

Дуті жилети

Дуті жилети виходять із моди, тоді як на перший план стають трикотажні в’язані жилети. Вони чудово поєднуються з блузами, светрами та спортивним стилем.

чорний жилет
Фото: Freepik

Раніше "Телеграф" розповідав, що одягти на роботу, щоб виглядати стильно та елегантно. Як зробити монохромний діловий стиль актуальним та не нудним.