Оновлюємо зимовий гардероб: головні тренди грудня, щоб підкреслити свій стиль

Читать на русском
Автор
1564
Ідеї стильних образів на зиму
Ідеї стильних образів на зиму. Фото Freepik

Названі найтрендовіші новинки на грудень

Зима вже близько, а значить настав час оновити свій гардероб, щоб бути в тренді і не втрачати стиль. Цього сезону багато новинок, які порадують модниць своєю елегантністю та практичністю. Ми вже розповідали, як стильно вплітати джинсові речі у свій гардероб, а сьогодні ділимося головними трендами на грудень.

Модний глянець ELLE назвав топ-6 найтрендовіших новинок цієї зими. Давайте розбиратися, що буде в моді у грудні.

Укорочений пуховик

Укорочений пуховик — ідеальний варіант верхнього одягу на зиму, він у топі трендів у своїй категорії. На відміну від короткої дутої куртки, пуховик до середини стегна прикриє талію і зігріє в холодну погоду. Краще віддати перевагу насиченим та яскравим відтінкам, також не забувайте про пояс, який стане яскравим акцентом образу з пуховиком.

пуховий на зиму
Фото: Freepik

Оверсайз-бомбер

Такий бомбер, як головний конкурент укороченого пуховика, теж у трендах цієї зими. Це ідеальний варіант на грудень, якщо не буде сильних морозів. Поєднувати оверсайз бомбер можна з вузькими джинсами-скінні та масивними черевиками, або ж з сукнею та високими чоботями.

бомбер
Фото: Freepik

Балаклава

Модні моделі балаклави знову повертаються до зимових трендів. Такий головний убір чудово зігріє в зимові холоди і стане яскравою родзинкою всього образу. Вибирайте балаклави з натуральних матеріалів та віддавайте перевагу яскравим кольорам.

образ з балаклавою
Фото: Freepik

Трикотажна сукня

Основою зимового гардеробу може стати трикотажна сукня, яка не втрачає своєї актуальності. Таке вбрання тепле і практичне з одного боку, але також стильне та елегантне з іншого. Відмінний варіант плаття-міді пастельних відтінків, яке можна поєднувати з високими чоботами та жилетами.

трикотажна сукня
Фото: Freepik

Кардиган

Кардигани знову у трендах, як данина ностальгії по 2000-х. Цей предмет гардеробу краще вибирати в більш укорочених моделях, оверсайз варіантах і пастельних спокійних тонах. Такий кардиган стане незамінною річчю у зимовому гардеробі кожної модниці.

бежевий кардиган
Фото: Freepik

Кольоровий гольф

Водолазки та гольфи – зручна базова річ, яка може бути стильною та елегантною, якщо правильно вплітати їх у свої образи. Цього зимового сезону зупиніть свій вибір на яскравих відтінках, а нудні базові – чорний та білий – сховайте подалі у шафу. Гольфи чудово поєднуються з костюмами, жакетами та строгими спідницями, та й до джинсів вони теж чудово підійде.

червоний гольф
Фото: Freepik

Раніше "Телеграф" розповідав, які куртки та дублянки зроблять ваш образ ідеальним. Головні тренди осінньо-зимового сезону 2023/2024.