Що одягнути на новорічний корпоратив: трендові сукні, паєтки та класика у нарядах (фото)

Читать на русском
Автор
1852
Яке вбрання вибрати для новорічного корпоративу
Яке вбрання вибрати для новорічного корпоративу. Фото Freepik

Ідеї образів для новорічного корпоративу

Незабаром атмосфера навколо наповниться новорічною суєтою. Отже, саме час подбати про новорічне вбрання для корпоративу з колегами. Ми вже розповідали, у чому зустрічати рік Зеленого Дракона, а сьогодні ділимося ідеями, що вдягнути на новорічний корпоратив.

Головні тренди новорічної моди – всі відтінки зеленого, червоного, блискітки та паєтки.

Зелений у тренді

Одним із головних трендів у вбранні буде зелений і всі його відтінки. Так що сміливо вибирайте зелене вбрання, воно буде яскравим і сподобається символу року. У фасонах і текстурах обмежень немає — це можуть бути міні/міді сукні, костюми, яскраві зелені елементи на пастельній основі вбрання. Не будуть зайвими і блискітки, і паєтки, і зелене каміння.

зелену сукню
Фото: Pinterest

Червоний теж в тему

Червоне вбрання на новий рік — це завжди виграшна ідея, оскільки цей відтінок є традиційним новорічним. Червоне плаття, або брючний костюм зроблять ваш образ на корпоратив жіночним, елегантним і незабутнім. Придивіться до класичних фасонів та натуральних матеріалів.

червоне плаття
Фото: Pinterest

Маленьке чорне плаття

Постійна класика — маленька чорна сукня, вона зробить ваш образ особливо витонченим і стильним. Розбавити образ можна яскравим блискучим елементом чи аксесуарами. До чорної сукні чудово підійдуть червоні чи зелені туфлі.

маленьке чорне плаття
Фото: Pinterest

Блискітки та паєтки

Сукні з блискучих матеріалів або декоровані паєтками зроблять вас королевою новорічного корпоративу. По-перше, це яскраво і привертає увагу, а по-друге, це дуже трендово у рік Зеленого дракона. Таке вбрання допоможе вам сяяти весь вечір — і на офіційній частині корпоративу, і на after party.

сукня з блискітками
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, яку зачіску зробити на Новий рік 2024 року. Стильні ідеї укладок для святкової вечірки.