Який манікюр зробити на новорічні свята: найтрендовіші відтінки та дизайни (фото)

Читать на русском
Автор
3062
Зробіть стильний манікюр на новорічні свята
Зробіть стильний манікюр на новорічні свята. Фото Freepik

Надихайтеся ідеями манікюру на новий рік 2024

Незабаром розпочнеться період новорічних свят і всіх захопить новорічна метушня та атмосфера. Саме час подумати, як прикраситись, і який манікюр зробити до головної ночі в році.

"Телеграф" зібрав найяскравіші та трендовіші ідеї новорічного манікюру, з якими ваші руки будуть у центрі уваги.

Червоний манікюр

Червоний — один із традиційних новорічних відтінків і він ніколи не втрачає своєї актуальності. Можна розбавити червоний манікюр малюнками чи дизайном із блискітками.

червоний манікюр
Фото: Pinterest

Зелений манікюр

Символом 2024 стане Зелений Дерев’яний Дракон, а значить всі відтінки зеленого будуть дуже доречні в новорічному гардеробі та манікюрі.

зелений манікюр
Фото: Pinterest

Класичний манікюр

Класика теж завжди доречна, це універсальний манікюр, який чудово поєднується із найрізноманітнішими образами. Розгляньте варіанти класичного френчу та нюдових відтінків. Їх також можна розбавити дизайнами або ефектами з блискітками та сяйвом.

манікюр френч
Фото: Pinterest

Блискучий манікюр

Блискучий манікюр зробить вас королевою новорічної вечірки. Якщо хочете додати образу нотки бунтарства, сміливо вибирайте яскраві відтінки та сяючі блискітки у манікюрі.

блискучий манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, що вдягнути на новорічний корпоратив. Найбільш трендові сукні, паєтки та класика у вбраннях.