Черевики-челсі, ботфорти та берці: найтрендовіші моделі зимового взуття на сезон 2023-2024

Читать на русском
Автор
2024
Серед трендових моделей взуття ви точно знайдете щось своє
Серед трендових моделей взуття ви точно знайдете щось своє. Фото Freepik

Дізнайтеся, що буде на піку трендів серед взуття

Надворі вже помітно похолодало. І хоча осінь була досить теплою, попереду зима, а значить час діставати зимове взуття та оновлювати гардероб. Ми вже розповідали, як утеплити зимове взуття, а сьогодні ділимося, які моделі взуття будуть у тренді у сезоні 2023-2024.

Дуже важливо, щоб зимове взуття було максимально зручним, практичним і теплим, пише unian.net. Серед трендових моделей цього сезону ви точно знайдете щось, що підходить саме вам.

Дутики

Ні, це не дитяче взуття, а дуже зручні та теплі дуті черевики, які набирають популярності серед модниць. Такі дутики відмінно комбінуються у спортивному та вуличному стилі для повсякденного носіння.

дуте взуття, уггі
Фото: Pinterest

Берці

Вже кілька сезонів моделі черевиків під берці не втрачають своєї актуальності. Ці черевики з грубою підошвою чудово захищають ноги від промокання та виглядають дуже стильно. Берці можна носити як у вуличних образах, так і в більш ошатних — зі спідницями та сукнями.

черевики берці
Фото: Pinterest

Ботфорти

Ботфорти цього сезону дизайнери рекомендують носити так, щоб вони не були помітні — з довгими сукнями, спідницями та пальтами. Це зробить ваш образ особливо елегантним та ультрамодним.

ботфорти
Фото: Pinterest

Челсі

Черевики-челсі — універсальний варіант цієї зими. Вони і зручні, і теплі, і чудово поєднуються з різними образами. Челсі можна поєднувати, як із класичним стилем, так і з жіночними вбраннями, також вони підійдуть до стріт стайлу.

черевики челсі
Фото: Pinterest

Чоботи-труби

Так негласно називають високі чоботи з широкою халявою. Таке взуття стало справжнім відкриттям для модниць і не втрачає своєї актуальності цього сезону. Чоботи з широкими халявами відмінно підходять як до джинсів, так і до образів зі спідницями та сукнями.

широкі чоботи
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, із чим носити трендове червоне взуття. Червоне взуття чудовий акцент в образі.