Що купити для свята, щоб носити потім: ці речі ви точно впишете у повсякденні образи (фото)

Читать на русском
Автор
2970
Модні формули на вихід та кожен день
Модні формули на вихід та кожен день. Фото Freepik

Список речей, які створять вам святковий образ

Попереду – сезон корпоративів та свят. І багатьом модницям, які вже думають, у чому зустріти Новий рік 2024, хочеться оновити свій гардероб. Щоб не купувати речі "на один раз", потрібно підійти до придбання грамотно та продумати свій святковий образ.

Стиліст Ольга у своєму блозі в Instagram пропонує список речей, які створять вам яскравий святковий лук. І як приємний бонус — ви точно зможете вписати їх у свої буденні образи:

  • Перше – це речі яскравого, насиченого червоного кольору. Такий відтінок – один із головних трендів сезону. Наприклад, червоний светр — додайте атласну спідницю, яскравий макіяж, зачіску і маємо святковий образ. А з джинсами та чоботями маємо гарний акцент для повсякденного образу.
  • Так само можна грати з кольором металік. Ще один тренд сезону, який у розпалі. Але якщо червоний — це класика, що стала трендом, то металік, швидше за все, скоро згасне. Тому, якщо було бажання включити цей тренд у гардероб — святкові образи те, що потрібно. Светр, штани, спідниця – точно стануть гарним акцентом і потім їх можна вдягнути у повсякденні образи.
  • Речі з атласу. Ця глянсова тканина за правильної стилізації має дуже високий рівень святковості. Чорна сорочка з атласу навіть у компанії джинсів, але з об’ємними прикрасами та красивим макіяжем створить небанальний святковий лук. Тим більше у багатьох є сукні чи атласні спідниці із минулих сезонів. Тепер їх можна стилізувати, і в компанії червоного светра з першого пункту ви отримаєте потрапляння в "яблучко".
  • Мереживо – ще одна фактура, яка надає образам святковості. І її потім легко вписати у щоденні образи. Найпростіше взяти мереживний топ, особливо якщо мереживо поєднане з атласом, шовком або будь-якою глянсовою фактурою. У звичайних образах у поєднанні з джинсами, штанами та піджаком така річ додасть вам елегантності та жіночності.
  • Нестандартні фактури – светр з об’ємним плетінням, худі з бахромою, сорочка з виразними оборками – такі акцентні речі красиво виглядають у святкових образах. І якщо ви давно хотіли спробувати щось незвичайне, то це можливість отримати святковий образ та щось нестандартне у свій гардероб.

А далі носимо за формулою: один акцент, а все інше — база. Приклади зібрані для вас на фото нижче.

Мереживні спідниці
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Мереживні штани
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Модний образ з червоною спідницею
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Цибуля з червоною спідницею атласною
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Металик у тренді
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Стилізація штанів металік
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Модний образ у трендовому кольорі
Фото: instagram.com/purpur.stylist
Модний лук з червоним светром
Фото: instagram.com/purpur.stylist

Раніше "Телеграф" розповідав, у яких кольорах доречно зустрічати Новий рік 2024. Символ року принесе щастя та достаток.