Замість шапки і капюшона: три модні способи носити шарф цієї зими (фото)

Читать на русском
Автор
2585
Як модно носити шарф цієї зими
Як модно носити шарф цієї зими. Фото Freepik

Шарф навіть може замінити шапку

Якщо ви з тих людей, хто не любить носити шапку взимку, але все ж таки турбується про своє здоров’я і не хоче мерзнути, значить ідеальним для вас стане варіант із носінням шарфа взимку. Ми вже розповідали про трендові аксесуари на грудень, а сьогодні ділимося ідеями образів із шарфами.

Як виявилося, є три модні способи носити шарф цієї зими, пише today.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Шарф-накидка

Модниці знають, що шарф – це багатофункціональний аксесуар, який допоможе створити стильний образ. Так шарф можна використовувати як стильну накидку на пальто або кардиган. Щоб при рухах він не сповзав зав’яжіть його вільними кінцями, перекрутіть і надягніть через голову.

шарф-накидка, грубий шарф
Фото: Pinterest

Шарф-шапка

Шарф чудово зігріє взимку, його навіть можна використати замість головного убору. Є багато способів носити шарф на голові, підберіть той, який буде комфортним для вас і можете назавжди відмовитися від зимових шапок.

шарф замість шапки
Фото: Pinterest

Шарф-кофта

Великий шарф із теплої натуральної тканини можна з легкістю перетворити на кофту чи кардиган. Головне правильно зав’язати його на тілі поверх, наприклад, базового гольфу. Так вам буде тепло, а головне, що виглядатиме ви дуже стильно і неординарно.

як носити шарф
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко зігріти руки на морозі. Поради для зимових прогулянок, щоб не мерзли руки.