"Підсвітіть" свою красу однією річчю: круті образи з яскравим головним убором (фото)

Читать на русском
Автор
1386
Шапка може підвищити градус стилю зимового аутфіту
Шапка може підвищити градус стилю зимового аутфіту. Фото Freepik

Акцентний головний убір, або сила одного додатку

У зимовий період року часто стає для більшості людей звичкою обирати одяг чорного кольору. Проте, навіть у більш стримані образи, варто додавати трошки екстравагантності. Одним із простих, але вражаючих прийомів зимового стилю є використання яскравого акцентного головного убору.

Про це говорить український стиліст Матвій Калугін. За словами експерта, шапка, капор, балаклава, хустка чи бейсболка — абсолютно неважливо, яким буде цей головний убір! Обирайте свій улюблений колір, який буде підсилювати навіть найбільш базовий образ.

Чому акцентний головний убір настільки змінює образ

дівчата в шапках
  • Головні убори розташовуються безпосередньо у портретній зоні. Ваше обличчя привертає до себе найбільше уваги. У першу чергу і більшу частину часу оточуючі дивляться не на ваше взуття чи штани, а саме на обличчя. Відповідно, актуальний головний убір у підходящій для вас колористиці не тільки "підсвітить" вашу красу, а й залишатиме вас у центрі уваги.
дівчата в шапках і пальто
  • Головні убори порівняно недорогі. Простіше придбати 5 різнокольорових шапок, аніж 5 різнокольорових пар зимового взуття. А якщо ви обираєте базові моделі (без дизайнерських витребеньок і активного декору) – будьте впевненими, що такий головний убір ви зможете носити до різного верхнього одягу.
люди в бейсболках
дівчата в шапках і куртках
хлопець і дівчата в шапках і шарфах

Раніше ми писали, як залишатися стильною зимою і не замерзнути. Стильних поєднань елементів зимового одягу безліч.