Затишно і тепло за будь-якої погоди: найтрендовіші головні убори на зиму 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
608
Стильні головні убори на зиму
Стильні головні убори на зиму. Фото Freepik

Утеплюємося на холодну зиму модно та затишно

Зима не час відмовлятися від стильних образів. Однак дуже важливо не мерзнути в холодний період. Особливої уваги вимагає голова, яка має бути в теплі у люті морози. Ми вже розповідали, що робити, щоб ноги не замерзли, а сьогодні ділимося, як стильно утеплитися з головними уборами.

Як пише "Телеграф", взимку у трендах кілька варіантів головних уборів — від звичних шапок біні до екстравагантних в’язаних балаклав. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Шапка біні

Ця модель шапки стала класикою на холодну погоду. Тренд залишається актуальним і взимку 2024 року. Вибирайте яскраві зухвалі відтінки і створюйте незабутні образи цієї зими.

шапка біні

Балаклава

Балаклава – ще один писк зимової моди. Дизайнери пропонують різні варіації цього екстравагантного головного убору. Найкраще зупинитися на базових відтінках та натуральних матеріалах.

балаклава

Берет

Цей головний убір більше асоціюється з осіннім гардеробом, проте, є й утеплені моделі, які чудово підійдуть для зими. Створюйте романтичні образи із цим головним убором.

берет

Навушники

Якщо ви з тих модниць, хто постійно мерзне у вуха — навушники ідеальний варіант для вас. Вони підкреслять і не зіпсують вашу укладку і даруватимуть тепло.

теплі навушники

Шарф

Стильний варіант для тих, хто не любить шапки. Шарфи з якісних натуральних матеріалів не тільки чудово зігрівають, а й роблять образ елегантнішим.

шарфи

Раніше "Телеграф" розповідав, як бути на стилі цієї зими. Названо найтрендовіші аксесуари, які стануть у нагоді взимку.