Яскравий манікюр для справжніх леді: топ-5 вишуканих ідей на короткі нігті (фото)

Читать на русском
Автор
1540
Який манікюр зробити на короткі нігті
Який манікюр зробити на короткі нігті. Фото Freepik

Яскраві відтінки та дизайни для коротких нігтів

Не всі модниці люблять довгі гострі нігті, комусь більше до вподоби короткі акуратні нігті. Однак, невелика довжина нігтьової пластини зовсім не привід відмовлятися від яскравих відтінків та вишуканих дизайнів. Ми вже розповідали, які нігті зробити на Новий рік, а сьогодні ділимося найяскравішими модними дизайнами на короткі нігті.

Як пише "Телеграф", цієї зими будуть у тренді яскраві зелені та акуратні нюдові відтінки у манікюрі. Також можна доповнювати дизайни нігтів сяючими блискітками та мінімалістичними малюнками.

Червоні нігті

Червоні короткі нігті акуратної форми — справжня вишукана класика. Взимку модниці все частіше обирають червоний манікюр, особливо у період свят.

червоний манікюр
Фото: Pinterest

Зелені нігті

Зелені відтінки в манікюрі будуть на піку трендів на початку року, тому що 2024 — це час Зеленого Дракона. Експериментуйте з відтінками та дизайнами в зелених тонах і не помилитеся.

зелений манікюр
Фото: Pinterest

Нюдові нігті

Нюд у бежевих та молочних відтінках — ідеальний варіант для коротких нігтів. Розбавити його можна дизайном френч і легким мерехтінням блискіток.

манікюр на короткі нігті
Фото: Pinterest

Малюнки та дизайни

Навіть на коротких нігтях досвідчені ней-майстри зможуть зробити хитромудрі малюнки та модні дизайни з блискітками або стразами.

короткі нігті, манікюр
Фото: Pinterest

Яскраві відтінки

Якщо душа бажає, можна хоч кожен ніготь зробити різного яскравого відтінку. Або зробіть яскравий однотон, який буде ефектно виглядати на коротких нігтях.

яскравий манікюр, короткі нігті
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про головні тренди святкового манікюру. Уся палітра червоного і не лише.