Елегантність не лише у простоті: як урізноманітнити нюдовий манікюр блискітками та дизайнами (фото)

Читать на русском
Автор
1763
Незвичайні дизайни для манікюру
Незвичайні дизайни для манікюру. Фото Pinterest

Цікаві ідеї нюдового манікюру

Не всі модниці люблять строкатий та яскравий манікюр, є ті, кому подобаються світлі та нюдові відтінки. Однак, можна урізноманітнити навіть бежевий і стриманий манікюр, додавши йому трохи блиску і сяяння. Ми вже розповідали, як урізноманітнити темні дизайни нігтів, а сьогодні ділимося, як прикрасити світлі нігті.

Одним із способів урізноманітнити бежеве покриття можуть стати блискітки в різному їхньому прояві. Попросіть нейл-майстра зробити вам перламутрову втірку або омбре з блискіток. Так манікюр залишиться елегантним і світлим, проте матиме особливу принаду.

Також на світлих нігтях можна використовувати ефект "котячого ока". Обирайте прозорі відтінки з легким мерехтінням, тоді вони не будуть кидатися в очі, але підкреслять сяйво манікюру.

Розбавити нюдовий манікюр можна також мінімалістичними малюнками на нігтях, використанням спеціальної фольги або наклейок.

Про все це варто запитати у свого нейл-майстра. Або просто показати йому картинку того, що ви хочете побачити на своїх нігтях — професійний майстер точно знає, як реалізувати ідеї з блискітками і малюнками.

Ідеї дизайну нігтів з нюдовим покриттям

нюдовий манікюр
Фото: Pinterest
блискітки в манікюрі
Фото: Pinterest
бежевий манікюр
Фото: Pinterest
рожевий нюд манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як елегантно прикрасити довгі нігті та бути у тренді. Ідеї манікюру для довгих нігтів.