Як обрати ідеальний пуховик у 2024 році: Андре Тан вказав на важливі параметри (фото)

Читать на русском
Автор
Пуховик актуальний кожної зими
Пуховик актуальний кожної зими. Фото Freepik

Звертайте увагу на довжину, тканину та ще деякі моменти

Більшість стикаються з проблемою пошуку "того самого" ідеального пуховика. Але не кожній представниці прекрасної статі личить конкретний одяг, який зараз знаходиться у списку трендів.

Саме тому український дизайнер Андре Тан зробив для жінок декілька рекомендацій, який вигляд повинен мати стильний пуховик у 2024 році та що вже не носять в цьому сезоні. Про актуальні параметри щодо вибору зимового верхнього одягу експерт розповів в Інстаграмі.

Довжина

Найважливіший параметр. Сучасний пуховик має бути довгим, оскільки в моді спідниці міді та навіть максі, а пуховик повинен усе це закрити. Ні, спідниця може стирчати з-під пуховика, але більш елегантно, коли вона виступає максимум на 5 см.

пуховик на дівчині

Тканина

Не обирайте блискучі та при цьому тонкі тканини, які збираються в дрібні складки. Має це вигляд дешевий і несучасний. Віддаємо перевагу щільним та якісним тканинам.

пуховик на жінці

Застібка

Ґудзики, клепки, блискавка — все добре, але краще, щоб їх не було видно. Потайна застібка має більш сучасний та актуальний вигляд.

білий і чорний пуховики

Пасок

Забули про пуховики з поясом-застібкою. Пояс може мати стильний вигляд та вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона повинна бути об’ємною), та пояс тільки вільний.

жовтий пуховик

Стібка

Горизонтальна широка — найпопулярніший варіант. Ще стежка може бути ромбиком, але рівномірна. Не варто вибирати модель, де є комбінація стібок.

сірий пуховик

Раніше український дизайнер Андре Тан розповів, які тренди будуть актуальними взимку 2024. Всього їх п'ять.